Summer Sale! Bespaar tot 35% – verlengd t/m 03.07.2022! Nu besparen

Laden...

Kabelbanen

Kabelbanen

Een kabelbaan in uw eigen tuin! Meestal vindt je een kabelbaan alleen in speciale speeltuinen. Maar er zijn ook kabelbanen voor in de tuin of voor aan een speeltoestel of schommel. De installatie van de kabelbaan is éénvoudig, en dan kan het plezier met dit unieke speelgoed ook meteen beginnen!

Een kabelbaan voor in de tuin

In onze shop vindt u momenteel een aantal kabelbanen voor kinderen, die u kunt installeren in uw eigen tuin. Zowel de kabelbaan Para als de kabelbaan SpiderGlider zijn voorzien van een robuuste staalkabel, rollen of kogellagerrollen en een ommanteling met handgrepen (trolley). Bij de kabelbaan Para, die beschikbaar is in twee kleuren, worden ook nog twee gegalvaniseerde kabelspanners meegeleverd. Deze kabelbaan kunt u ook uitrusten met een schotelschommel, zodat uw kinderen tijdens het spelen met de kabelbaan op een slingerzitje kunnen zitten.

De kabelbaan voor openbaar gebruik

Kleuterscholen en restaurants die een kinderkabelbaan in hun speeltuin willen aanbieden, kiezen voor de kabelbaan Heavy omdat deze een openbare kabelbaanvoor de speelplaats is. Deze bijzonder sterke kabelbaan bestaat uit een steunkabel met een diameter van 10mm, uit kabelspanners en kabelhouders en een roestvrijstalen trolley met veiligheid remsysteem. De kabelbaan Heavy heeft het certificaat volgens EN 1176. In onze shop verkopen we ook schommels, die aan de kabelbaan gehangen kunnen worden./p>

Bescherming voor de kabelbaan

Een kabelbaan moeten regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Voor sommige modellen verkopen wij vervangende onderdelen in de shop. Een veilige bevestiging met kabelbeugel en kabelspanner is essentieel. Als er geen zacht bodemmateriaal (bijvoorbeeld zand) aanwezig is, is het ook raadzaam om rubberen tegels onder de kabelbaan te leggen. Een kabelbaan is ideaal om uw speeltoren in de tuin uit te breiden. En net zoals bij alle andere speeltoestellen wordt het plezier van de kinderen gegarandeerd en zal de kabelbaan lang en veel gebruikt worden. De montage is door middel van de handleiding zeer eenvoudig. Uiteraard vindt u bij Wickey ook veel andere speelmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een klimtoren voordelig bij Wickey aanschaffen. Heeft u al een leuke kabelbaan gevonden?