U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder! Meer informatie

U bent belangrijk voor ons!

In deze onzekere tijd putten we kracht uit het feit dat onze producten ook nu ervoor zorgen dat kinderen, gewoon kind kunnen zijn en onbezorgd kunnen blijven spelen. De gezondheid en veiligheid van alle gezinnen heeft daarom voor ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn er reeds talloze maatregelen genomen, zowel intern bij ons als ook extern bij u thuis, om deze uitdagende tijd op een zo goed mogelijk manier te kunnen doorstaan.

U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder!

We blijven voor u produceren en leveren zoals u van ons gewend bent. Het merendeel van onze transportpartners volgt nieuwe leveringsrichtlijnen die de veiligheid van hun medewerkers en klanten garanderen. Wij werken onophoudelijk door om er voor te zorgen dat uw bestelling zonder zorgen en zo snel als mogelijk bij u thuis geleverd te krijgen. Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen die voldoen aan de strengste wereldwijd geldende veiligheidsnormen.

Neem de situatie alstublieft serieus - wij doen dat ook!

Vergeet niet uw handen te wassen, houd minstens 1,5 meter afstand, nies alleen in uw elleboog… We hebben dit advies allemaal al ontelbare keren gehoord en toch willen we u vragen het ter harte te nemen om zo uw eigen gezondheid te beschermen. Wij van Wickey hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van ons personeel, zodra de eerste positieve gevallen bekend werden gemaakt, van thuis uit kunnen werken. Voor degenen die niet in de gelegenheid, zijn thuis te werken zijn interne veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om het hoogste niveau van veiligheid te garanderen.

Wij willen u bedanken!

Last but not least willen we u bedanken voor uw buitengewone mate van begrip. De afgelopen weken hebben weer eens bewezen hoe sterk het gevoel van verantwoordelijkheid en begrip is binnen de Wickey gemeenschap. Wij willen u bedanken voor de vele mooie berichten die ons de afgelopen dagen hebben bereikt en ons helpen om vooruit te kijken in deze moeilijke tijden.

Wij wensen u als onze klant, maar ook uw vrienden en familie, alle gezondheid toe. Zodat onze speeltoestellen vreugde brengen in uw tuin. We zullen ons best blijven doen!

Bedankt en blijf gezond
Uw Wickey team