Houd er rekening mee dat de hier aangeboden producten van externe leveranciers stammen en het hier niet om speeltoestellen uit ons Wickey assortiment gaat. U vindt ons uitgebreide assortiment aan kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen hier.

Bouw zelf een Jungle Gym speeltoestel

Zelf een Jungle Gym speeltoestel bouwen? Dat is ongetwijfeld een omvangrijk project, voor zowel ouders als ook de kinderen. Met de Jungle Gym DIY bouwpakketten kunt u het echter op uw eigen manier aanpakken. Er zijn verschillende bouwpakketten om uit te kiezen. Op basis van de verschillende voorkeuren van uw kinderen kunt u een keuze uit de klimtoestellen van Jungle Gym maken.

In de bouwpakketten voor de Jungle Gym speeltoestellen zijn het noodzakelijke hout en de glijbaan niet inbegrepen. Alleen het montagemateriaal en de accessoires worden meegeleverd. Om het hele toestel in elkaar te zetten, moet u met de bijgeleverde houtlijst zelf de benodigde planken en balken bij de plaatselijke bouwmarkt halen. Een passende glijbaan kunt u in de Wickey online shop vinden. Heeft u het speeltoestel eenmaal staan, kunt u met de montage van de speeltoestelaccessoires beginnen.

Jungle Gym accessoires in het bouwpakket

Vergeleken met fantasierijke klimtoestellen bieden de bouwpakketten van Jungle Gym u hier slechts een eenvoudigere versie van. Dit uit zich onder meer in het kleine aantal en de selectie aan accessoires. Afhankelijk van welk bouwpakket u kiest, zijn er verschillende accessoires in het bouwpakket van het Jungle Gym speelhuisje inbegrepen. Op deze manier kunnen verschillende modellen worden gebouwd. Het is echter niet mogelijk om naar eigen wens een Jungle Gym speeltoestel te ontwerpen en een eigen thema, zoals ridders of piraten, te geven. Maak bijvoorbeeld de keuze uit het bouwpakket voor de Jungle Gym Palace of de Jungle Gym Castle. Voorzien van aanvullende accessoires zoals een vlag, een periscoop of een Jungle Gym dakzeil biedt het speeltoestel een praktische speelgelegenheid in uw tuin.

Wickey - Jungle Gym speeltoestel bouwpakketten en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,71 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right