Direct een verkoopadviseur aan de telefoon: 0851059012 van ma - vr 12 - 16 uur.

Jobs

Design & Ontwikkeling
Senior Productontwerper (m/v/x) voor kinderspeelgoed

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we per direct op zoek naar een gedreven:

Senior Productontwerper (m/v/x) voor kinderspeelgoed

Heb jij een grote passie voor design en techniek en ben je ook geïnteresseerd in kinderspeelgoed? Maak dan als senior productontwerper bij Wickey kinderogen aan het schitteren!
 

Je taken
Als Senior Productontwerper (m/w/x) voor (houten) kinderspeelgoed lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van Wickey. De afdeling vormt het hart van het bedrijf en groeit voortdurend.

 • Onafhankelijke, zelfstandige en doelgerichte ontwikkeling van productontwerpen van innovatieve houtproducten voor de internationale markt
 • Ontwikkelen van marktrelevante concepten, productideeën en facelifts
 • Je hebt in beeld wat het effect van je werk binnen de waardeketen is en houdt (van concept tot oplevering) rekening met klantwensen, haalbaarheid, veiligheidsregels en kosten in alle ontwikkelingsfasen
 • Verantwoordelijk voor montage- /verpakkingsinstructies en de optimale integratie van producten in al bestaande productlijnen
 • Zorgen voor een efficiënt en effectief proces met betrekking tot productie, logistiek en kwaliteit
 • Vereenvoudiging van lopende processen binnen de productie, door continue optimalisatie en technische verbeteringen
 • Versterking van de afdelingsoverschrijdende samenwerking (bijv. Marketing, Logistiek en Productie)

 Het sympathieke en gemotiveerde team begeleidt je perfect, zodat je start bij Wickey soepel zal verlopen.


Je profiel
Je ontwerpt met visie en onderbouwt met feiten. Als Senior Productontwerper bij Wickey ontwerpen jij en je collega's van Productie & Marketing de meest innovatieve speeltorens van Europa! Daarnaast neem je de volgende kwaliteiten mee:

 • Succesvol afgeronde opleiding tot technisch productontwerper, technisch tekenaar of vergelijkbare opleiding of voltooide studie op het gebied van industrieel of productontwerp
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in productontwerp/-ontwikkeling
 • Je denkt ondernemend en wordt enthousiast van de creatieve vrijheid
 • Je bent proactief en oplossingsgericht
 • Uitgebreide ervaring met 2D- en 3D-tools zoals, Inventor en/of Solid Works
 • Hoge mate van creativiteit en een sterke affiniteit met techniek en statica
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en kunt afdelingsoverstijgend denken

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een succesvol, gezond en internationaal groeiende onderneming met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Je vind bij ons een teamgerichte, open werksfeer met leuke collega’s en een platte organisatiestructuur. Kijk ook eens op www.wickey.nl en www.fatmoose.nl.

Hebben we je interesse gewekt?
Is deze boeiende job interessant voor jou en wil je graag onderdeel van het Wickey team worden? Neem dan meteen contact op met Soner Topal van onze partner Personato via [email protected], we kijken uit naar je reactie!


Let ook onze informatie over de opslag van je persoonlijke gegevens.