• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Wickey speeltuin accessoires ontwikkeld volgens EN 1176

Naast de speeltoestellen, ontwikkeld volgens EN 1176, kunt u bij Wickey ook bijpassende speeltuin accessoires voor een aantrekkelijke prijs kopen. Zodra uw speeltoestel met de bijbehorende accessoires in een openbare ruimte staat, zoals bij de kleuterschool, school of in een openbare speeltuin, hebben zowel de speeltoestellen als de accessoires een certificaat volgens EN 1176 nodig.

Dit zorgt ervoor dat kinderen veilig en vrolijk hun avonturen kunnen beleven in de speeltuin. Daarom hebben wij bij Wickey ook de perfecte openbare accessoires die passen bij uw professionele speeltoestellen. Of het nu gaat om veilige grondankers of creatieve speeltoestel accessoires - Wickey heeft alles wat u nodig heeft voor uw openbare speeltuin. Wilt u uw speeltuin individualiseren, dan zijn kleine details, zoals de Powerlift emmer voor de speeltuin, vaak al voldoende. Daarom biedt ons grote assortiment speeltuin accessoires veel ruimte voor creativiteit, om een compleet nieuwe speel- en avonturenwereld voor de kleintjes te creëren. Zo blijft er niets te wensen over!Openbare schommelhaken en grondankers

Wilt u een schommel in uw openbare speeltuin plaatsen of een glijbaan veilig bevestigen? Dan heeft u bij de accessoires voor speeltoestellen van Wickey ruime keuze. Naast kleurrijke en speelse accessoires, vindt u in onze online shop ook functionele accessoires voor uw klimtoestel, schommel of ander speeltoestellen. Zo zorgen bijvoorbeeld metalen handgrepen of ankers voor de nodige veiligheid tijdens het spelen in de speeltuin. Voor de montage van de schommel bieden we de passende schommelhaak aan, die u zowel verzinkt als van RVS kunt krijgen. Ook hebben wij de juiste schommelhaken voor de nestschommel in ons assortiment, zodat ook de allerkleinsten veilig en met veel plezier kunnen schommelen. U kunt uw glijbaan vastzetten met een grondanker voor openbare glijbanen en niets staat het plezier nog in de weg. In elke speeltuin horen stoeien, klimmen en springen er natuurlijk bij. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen zachtjes op hun voeten landen, bevelen wij de zachte rubberen tegels voor speeltoestellen ten zeerste aan.

Kinderspeeltuin accessoires voor alle leeftijden

U wilt accessoires kopen om het speeltoestel nog attractiever te maken? Dan vindt u bij ons de geschikte uitbreidingen waarmee u uw openbare speeltuin geheel naar uw wens kunt inrichten. Het hijsemmer accessoire zou bijvoorbeeld het volgende succesnummer in uw speeltuin kunnen worden en de creativiteit van kinderen stimuleren. De kleine prinsessen kunnen hun teddyberen omhoog naar het kasteel hijsen en moedige ridders takelen zand naar boven om de kasteelmuur te versterken. Of u installeert een telefoon met buisverbinding in de speeltuin, zodat de kinderen grappige berichten naar elkaar kunnen versturen. Handgrepen en klimstenen zorgen voor goed grip en rubberen tegels voor een verende landing. Maak het speelplezier nog groter, bijvoorbeeld met een kabelbaan in de speeltuin.

Laat u inspireren door onze speeltoestel accessoires ontwikkeld volgens EN 1176 en stel uw eigen persoonlijke speeltuin samen. Uiteraard zijn alle accessoires extreem weerbestendig en robuust. Hier in de webshop vindt u nog meer speeltuin accessoires die u eenvoudig online kunt bestellen!

Wickey - Openbare accessoires en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,06 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right