• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Professionele speeltoestellen voor openbare speeltuinen

Gezinnen waarderen openbare speeltuinen zeer, omdat kinderen hier de mogelijkheid hebben naar hartenlust te spelen, te ravotten en nieuwe vriendjes te maken. Of het nu in een park is, op een camping of op het terrein van een hotel of restaurant - als er buiten speeltoestellen beschikbaar zijn, is dat voor ouders een groot pluspunt. Speeltoestellen voor openbaar gebruik zijn ontwikkeld volgens de EU-norm EN 1176 om stabiliteit en veiligheid voor kinderen te garanderen. Daarmee zijn onze speeltoestellen en schommels weerbestendig en vandalismeproof. Kijk eens rond in onze webshop of maak een afspraak voor een adviesgesprek, als je professionele speeltuintoestellen wilt kopen, zodat je complete speeltuin goed is uitgerust. Bij Wickey vind je het juiste model rechtstreeks bij de speeltoestellenfabrikant.

Wanneer je in je speeltuin speeltoestellen van Wickey plaatsen wilt, bieden wij je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor duurzame, hoogwaardige producten. Geef je hotel of restaurant met een openbare schommel of speeltoestel een sfeervol karakter. Het fantasierijke design stimuleert kinderen om creatief te spelen - het maakt niet uit of de speeltoestellen bij een kleuterschool, op een camping of in een woonwijk opgezet worden. Terwijl de kleintjes turnen, klimmen en spelen, geeft een kinderspeeltuin de ouders de gelegenheid om ontspannen achterover te leunen.

Speeltoestellen EN 1176 uit de Wickey PRO Serie

Onze Wickey PRO speeltoestellen voldoen aan alle eisen die aan openbare speeltuintoestellen worden gesteld. De stevige houten palen zorgen voor veilig speelplezier en ongeacht de weersomstandigheden trotseren de PRO speeltoestellen in je kinderspeeltuin de elementen. Als je besluit om speeltoestellen voor je speeltuin aan te schaffen, adviseren wij je graag. Onze schommels of wipkippen zijn ideaal voor jongere kinderen en misstaan ​​daarmee niet in een basisschool- of kleuterschoolspeeltuin. Met zandbakken, wiebelbruggen, glijbanen of klimladders bieden onze veelzijdige speeltoestellen voor de speeltuin van een camping, hotel of restaurant genoeg afwisseling voor kinderen en ook plek voor grotere groepen kinderen.

Onze PRO Speeltoestellen onderscheiden zich niet alleen door stabiliteit en veiligheid. De GIANT Serie maakt vooral indruk met zijn massief houten balken van geïmpregneerd dennen- of sparrenhout. Bij de MAGIC Serie gaat het er daarentegen wat kleurrijker aan toe. De liefdevol ontworpen HDPE-panelen zijn bovendien voor 80% uit gerecycled materiaal gemaakt en zijn bijzonder slijtvast.

Schommels voor openbare speeltuinen

Schommels brengen veel plezier bij elk kind! Onze stevige PRO schommels van hout kunnen als aanvulling op je gemeentelijke speelplaats of als ruimtebesparend kleuterschoolspeeltoestel opgezet worden. Om de schommel te personaliseren, kunnen verschillende schommelzitjes worden gemonteerd, zoals onze robuuste nestschommel, waarop meerdere kinderen tegelijk kunnen schommelen. Zo kunnen kinderen uit elke leeftijdscategorie in de openbare speeltuin hun avonturen beleven. De favoriete accessoires kun je natuurlijk meteen in de Wickey Shop voor je speeltuin kopen.

Openbare speeltuintoestellen met accessoires personaliseren

In de Wickey webshop bieden wij voor openbare speeltuintoestellen ook bijbehorende accessoires. Enerzijds kun je je speeltoestellen met verschillende schommelzitjes of glijbanen een persoonlijke touch geven. Aan de andere kant is ook voor de veiligheid gezorgd: om speeltoestellen buiten veilig aan de bodem te verankeren, bieden wij extra grote hoekankers aan. Met thermisch verzinkte schommelhaken kunnen alle zitjes veilig en moeiteloos worden bevestigd en met rubberen tegels kunnen alle gevarenzones worden beveiligd. Bovendien heb je de keuze uit een veelvoud aan wipkippen, waarmee je je kinderspeeltuin kunt uitbreiden en deze nog aantrekkelijker kunt maken voor jong en oud.

Wickey - Complete speeltuin openbaar en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,16 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right