• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Met een Wickey schommel speeltuin of openbare ruimte uitbreiden

Een schommel mag niet ontbreken in een speeltuin, want ieder kind houdt toch van schommelen. Op speelplaatsen, in scholen of kinderdagverblijven - een schommel voor buiten is een gewild speeltoestel voor alle kinderen. Daarom moeten openbare schommels zonder problemen bestand zijn tegen bijzonder zware belasting. Om dit te waarborgen worden al onze openbare schommels ontwikkeld volgens de EU-norm EN 1176. De massieve palen van onze houten schommels zijn extreem weerbestendig, bestand tegen vandalisme en uiterst duurzaam, zodat ouders zonder zorgen kunnen toekijken wanneer hun kinderen aan het spelen zijn. Met de juiste accessoires kan de schommel, peuters en zelfs oudere kinderen net zo blij maken. Bewegen in de frisse lucht bevordert een gezonde ontwikkeling van de kinderen. Tegelijkertijd kunnen ze tijdens het schommelen leren hun evenwicht te bewaren en hun coördinatie te verbeteren. Neem een kijkje in onze Wickey online shop als u een schommel wilt kopen en uw speeltuin verfraaien wilt.

Houten schommels

Overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van onze houten schommels. In vergelijking met een model van metaal zijn onze houten schommels erg geschikt voor elke openbare speeltuin. Ze maken niet alleen indruk met een natuurgetrouwe look, maar ook met stabiliteit en veiligheid. Door het keteldrukgeïmpregneerde massieve hout zijn de balken bijzonder stevig en extreem weerbestendig, zodat ze bestand zijn tegen wind en weer of een iets wildere schommelsessie. U kunt eenvoudig in onze online shop een schommel kopen. U krijgt ook de bijpassende schommelzitjes voor uw houten schommel en het schommelplezier kan beginnen! Dankzij de gedetailleerde montagehandleiding is een schommel in de speeltuin snel opgebouwd. Met behulp van de ankers wordt de schommel professioneel in de grond gefixeerd en biedt zo voldoende stabiliteit, zelfs bij de hoogste schommelsessies.

Schommelzitjes en kinderschommels gecertificeerd volgens EN 1176

Veilige en stevige speeltoestellen zijn een absolute must op campings, speeltuinen of bij hotelcomplexen. Daarom kunt u niet alleen uw nieuwe schommel bij Wickey kopen, maar ook de juiste schommelaccessoires vinden die volgens EN 1176 zijn ontwikkeld. Met onze schommelzitjes kunt u de schommel voor de speeltuin naar eigen wens uitbreiden. In onze online shop vindt u een ruime keuze aan klassieke schommelzitjes met roestvrijstalen of thermische verzinkte kettingen en babyschommels voor de speeltuin. Deze kindvriendelijke modellen zijn ook ideaal als u een schommel wilt gebruiken voor een kinderdagverblijf, want de gewatteerde ondersteuning van de babyzitjes zorgt ervoor dat de schommel perfect geschikt is voor kleine kinderen. Als u op zoek bent naar iets niet alledaags, dan zijn professionele nestschommels voor de speeltuin de juiste keuze. Ook de juiste bevestiging vindt u in de Wickey online shop. Van schommelhaken tot ankers, hier vind je alles wat je voor de schommel van je speeltuin nodig hebt!

Wickey PRO speeltoestellen voor buiten

Als u uw openbare speeltuin wilt uitbreiden met meer dan een enkele houten schommel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast schommels voor kleuterscholen, schommels voor speeltuinen en wipkippen voor openbare ruimtes vind je bij Wickey ook speeltoestellen voor de openbare ruimte. Daarom kun je bij Wickey niet alleen je nieuwe schommel voor de speeltuin kopen, maar vind je ook de passende, volgens EN1176 ontwikkelde, schommelaccessoires. Alle producten uit onze PRO-serie voldoen aan de huidige veiligheidsnormen en zijn ontwikkeld volgens EN 1176. De stevige houten palen garanderen veilig speelplezier voor grote groepen kinderen en trotseren alle weersomstandigheden. Door het unieke ontwerp van onze PRO speeltoestellen kunt u uw speeltuin individueel vormgeven. Bijna alle PRO speeltoestellen kunnen worden gekocht met een geïntegreerd schommelframe. Zo wordt een speeltoestel met schommel, glijbaan en wipkip met zekerheid het hoogtepunt van uw speeltuin!

Wickey - Openbare schommels en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right