Gratis bezorging vanaf € 50,-*

Openbare wipkip

 1. Veerdier Motorfiets Scooter
  • Om in beton te storten
  € 446,95 € 379,95
 2. Veerdier Paard
  • Geschikt voor openbaar of privégebruik
  € 540,95 € 459,95
 3. Veerdier Scooter openbaar
  • Geschikt voor openbaar of privégebruik
  € 646,95 € 549,95
 4. Veerdier Paard openbaar
  • Geschikt voor openbaar of privégebruik
  € 611,95 € 519,95
 5. Veerdier Walvis openbaar
  • Geschikt voor openbaar of privégebruik
  € 775,95 € 659,95
 6. Veerdier Auto openbaar
  • Geschikt voor openbaar of privégebruik
  € 881,95 € 749,95

Wickeys Veerdier EN 1176

Fantastische aanbiedingen voor openbare veerdieren in leuke diervorm krijg je bij Wickey. Snel opgebouwd, leuke prijzen en altijd weerbestendig dankzij poedercoating en onder keteldruk geïmpregneerd hout. Hier heb je een reusachtige keuze aan leuke veerdieren voor tuin en speelplaats, die alle weersomstandigheden aan kunnen. Op de schommels, klaar, gaan!

Geteste veerdieren

Om ervoor te zorgen dat de kinderen met een leuke schommel in draak- of zeehond vorm ook op openbare speelplaatsen, zoals het voetbalveld, het kinderdagverblijf, de school of je favoriete restaurant zo hard mogelijk kunnen schommelen, heeft Wickey een aantal van haar veerdieren laten testen. Alle producten, die EN 1176-certificaat hebben, kunnen dus ook in openbare gelegenheden gebruikt worden. Het certificaat bestaat al sinds 1998 en bepaalt welke veiligheidseisen gesteld worden aan schommels, speeltorens, glijbanen, etc. op openbare terreinen. Alles wat zich dus op speelplaatsen bij bijvoorbeeld hotels, parken of dergelijke bevindt moeten minstens voldoen aan de EN 1176 norm, zodat de kinderen er gebruik van kunnen maken. Ook Wickey heeft met haar grappige veerdieren ervoor gezorgd dat de kinderen altijd en overal kunnen schommelen.

Wipdieren in vele kleuren en vormen

Niets is leuker en sneller opgebouwd dan een veerdier. Voor de ridders en cowboys zijn er natuurlijk onze paard veerdieren of draak veerdieren.  En voor degene die een hele boerderij wil, heeft hier de keuze tussen de schommelende ezel en de veerdieren eend, koe of paard. Ook heeft Wickey auto’s en scooters voor alle coureurs klaarstaan.

Schommels die voor veel speelplezier zorgen

Om ervoor te zorgen dat je kinderen lang plezier hebben van de wipkip, garandeert Wickey dat alle openbare veerdieren van solide PE-kunststof uiterst weerbestendig en ook beschermd tegen vandalisme zijn. Zodat je niet snel uitglijdt zijn onze handgrepen en voetsteunen met anti-slip profiel uitgerust. En als laatste, maar zeker niet het minste, zorgen de leuke kleuren van de veerdieren voor een goede stemming op elke speelplaats. Uiteraard biedt Wickey ook veel andere speeltoestellen aan. Voorbeelden hiervan zijn openbare speeltorens, openbare glijbanen en openbare schommels. In allerlei varianten zijn deze speeltoestellen verkrijgbaar. Zo geeft winkelen extra veel plezier!