• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Wickey's openbare PRO Serie

We streven ernaar om hoogwaardige, veilige en duurzame speeltoestellen te ontwikkelen die aan de individuele wensen van onze klanten voldoen. Met jarenlange ervaring en een breed assortiment vinden wij gegarandeerd het perfecte speeltoestel voor elke locatie, of het nu gaat om een ​​school, een camping of een restaurant. Onze flexibele betaalmodellen en onze professionele support zorgen voor een soepel besluitvormingsproces. Bekijk onze producten of neem contact met ons op, om je speeltuin in te richten.

Persoonlijk advies

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of algemene vragen over de PRO Serie.

+31 (0) 85-018 763 2 Contactformulier Catalogus downloaden

Speeltoestellen op maat

Van kleine elementen tot aan grote, uitgebreide modellen, we bieden een breed en compleet pallet speeltuintoestellen, die afhankelijk van de beschikbare ruimte en specifieke klantwensen kunnen worden gecombineerd.

Flexibiliteit
Snelle levering

Start je project

We bieden een efficiënte levering, zodat je project zo snel mogelijk van de grond komt.

Natuurlijke basis

Om kinderen een langdurige speelbeleving te bieden, speelt een verantwoorde ontwikkeling en productie van onze producten een grote rol. Als natuurlijk materiaal geeft Europees massief hout onze speeltoestellen zijn karakter en voor de gekleurde elementen gebruiken we daarom HDPE van 80% gerecycled materiaal.

Kwaliteit
Geringe onderhoudskosten

Constante kwaliteit

Onze duurzame en veilige producten zijn voor een lange levensduur geconstrueerd. Ze zijn bestand tegen de blootstelling aan regelmatig gebruik en zorgen ervoor dat je investering jarenlang een betrouwbare bron van vermaak en plezier blijft.

Eenvoudig kopen op rekening

We weten hoe belangrijk het is om keuze te hebben als het gaat om betalingsmogelijkheden. Daarom bieden we flexibele opties, zoals betalen op rekening of betalen in termijnen, om aan diverse wensen te voldoen. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 85-018 763 2

Support
Moeiteloze montage

Deskundige ondersteuning

Ons deskundige team staat altijd klaar, om al je vragen te beantwoorden en je bij elke stap te ondersteunen.

 

Dit zeggen onze klanten:

"Als vader en exploitant van de openbare speeltuin heb ik het volste vertrouwen in deze producten."

"In Wickey hebben we een geweldige partner gevonden. De support was plezierig, beleefd en erg hulpvaardig. De bouw van de toestellen vergde wat helpende handen, maar was met de bijgeleverde handleiding super te doen. Ook is de kwaliteit erg goed en de kinderen hebben veel plezier met de toestellen. Als vader en exploitant van de openbare speeltuin heb ik het volste vertrouwen in deze producten, omdat de afwerking en de veiligheidsvoorzieningen vertrouwen wekken. Veel dank aan het Wickey Team. Als we onze speeltuin gaan uitbreiden, zullen we jullie weer bellen."

Hoe kunnen we helpen?

We weten, dat elke klant van ons volledig unieke wensen heeft als het gaat om speeltuinen en speeltoestellen. Of het gaat om campingeigenaren, hotelmanagers of landschapsarchitecten, wij bieden maatwerkoplossingen die tegemoet komen aan specifieke eisen. Ons team van experts werkt nauw met je samen om speeltoestellen samen te stellen, die je locatie opwaarderen.

Campings

Een speeltuin kan een belangrijke attractie zijn voor gezinnen met kinderen. De investering in een speeltuin voor je camping zorgt dus voor meer klandizie en versterkt het imago van gezinsvriendelijke vakantiebestemming.

Restaurant/Hotel

Een veilige speeltuin maakt een verblijf in je restaurant of hotel aantrekkelijker voor gezinnen, want hij biedt niet alleen vermaak voor de kinderen, maar maakt het voor ouders ook mogelijk om wat langer te blijven en van je service gebruik te maken.

Tuinarchitect

Met een goed ontworpen speeltuin kun je unieke speelplekken creëren, die zowel functioneel als ook visueel aantrekkelijk zijn en je project meerwaarde geven.

Wooncomplex

Een speeltuin in de buurt van een wooncomplex biedt bewoners een waardevolle gelegenheid voor actieve recreatie en bevordert de sociale interactie tussen kinderen, terwijl ouders hen zonder zorgen kunnen laten spelen.

School/Kleuterschool

Vind een goed doordachte speeltuinoplossing voor je school of kleuterschool, die de kinderen een veilige en uitdagende plek biedt om te spelen, die hun ontwikkeling stimuleert en het leren bevordert.

Ontdek onze openbare speeltuintoestellen

pro
WICKEY'S CHOICE
Speeltoestel GIANT Castle G-Force  613930_k
As low as 3.799,-
Speeltoestel GIANT Villa  613910_k
As low as 2.149,-
WICKEY'S CHOICE
Speeltoestel GIANT Treehouse G-Force  613900_k
As low as 2.999,-
Klimtoestel Wickey PRO MAGIC Fame  1000246_k
As low as 3.949,-

4 Item (s)

Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right