• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

5 jaar extra garantie⁵

5 jaar extra garantie⁵

Wij vertrouwen op de lange levensduur en kwaliteit van ons hout en willen er blijvend voor zorgen dat je kinderen lang van onze producten kunnen genieten.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 28/05/24 - 31/05/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

5 jaar extra garantie⁵

Wij vertrouwen op de lange levensduur en kwaliteit van ons hout en willen er blijvend voor zorgen dat je kinderen lang van onze producten kunnen genieten. Daarom kunnen wij je ook een aanvullende garantie⁵ aanbieden die de wettelijke garantie verlengt tot 5 jaar.
Als je tegelijkertijd met je speeltoestel of schommel onze ankers aanschaft, krijg je de daaraan gekoppelde 10-jarige garantie¹ erbovenop. Dat betekent voor jou in totaal 15 jaar garantie en voor je kids een onbezorgde kindertijd met onze producten.

Opmerking
Bewaar de factuur van de garantie tot het einde van de garantieperiode. Deze geldt als bewijs in geval van een garantieclaim.

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU100005

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...