Stapelbed

Originele stapelbedden voor dubbel speel- en slaapgenot en een ruim aanbod aan hoogslapers en houten kinderbedden. De bergen op, de jungle in, alles is mogelijk!

Stapelbed

Goedkoop kinder stapelbed bij Wickey

De stapelbedden van Wickey bieden slaapplek voor twee avonturiers en zijn tegelijkertijd een waar speelparadijs. Met een massief houten stapelbed kunnen broers en zussen een kinderkamer delen, maar heeft toch iedere kleine held zijn eigen slaapgedeelte. Zowel het onderste als het bovenste gedeelte van het kinderbed heeft prachtige details, die ieder kind fantastisch en fascinerend zal vinden. In onze webshop vindt u verschillende soorten stapelbedden, gemaakt van natuurlijk hout. Als u voor een stapelbed kiest, waar de twee bedden precies onder elkaar staan, kiest u voor een zeer ruimtebesparende variant. De andere modellen zijn een waar klimparadijs. Of u nu een kinderbed met glijbaan, ladder of dak zoekt, voor iedere familie zit er een geschikt bed tussen. Onze belofte is dan ook: voor welke variant of welke kleur u ook kiest, uw kinderen zullen samen genieten van het plezier op het avonturenbed voordat zich ’s avonds moe, maar voldaan, terugtrekken in hun bed.

Stapelbedden accessoires online kopen

Onze speelse bedden accessoires helpen om een heel bijzondere fantasiewereld te creëren in de kinderkamer. Kinderdromen komen in vervulling met de Wickey kinderbedden met glijbaan. Ieder kind moet daarbij worden voorzien in zijn eigen speelbehoeften. Wilt uw kind het liefst de jungle verkennen tijdens een safaritocht? Dan monteert u simpelweg een stuur aan het avonturenbed. De broers en zussen doen het wellicht liever rustiger aan en bekijken de fascinerende dieren om hen heen door de kindertelescoop. De vriendjes hebben ondertussen de CrAzY Shop geopend, om de tickets voor de safaritochten aan de toeristen te verkopen.

De telefoon is een ideale uitbreiding voor elk Wickey stapelbed, zodat de verkopers op elk gewenst moment bereikbaar zijn voor hun vrienden. De fantasie en creativiteit van uw kinderen zijn eindeloos met een houten stapelbed. Zo kunnen zij zich vrij ontwikkelen en op het einde van de dag de nodige rust vinden.

Houten stapelbed zelf bouwen

Bij veel families staat het op de to-do list om zelf een stapelbed te bouwen. Maar hoe begint men het beste aan zo’n project? Bij onze Wickey speelbedden gaat de installatie snel en gemakkelijk. Samen, als gezin, creëert u een eigen meesterwerk voor uw kinderen. Bij elk hoogwaardige houten kinderbed van 200x90 cm wordt een uitgebreide en eenvoudig te begrijpen montagehandleiding meegeleverd, die u ter ondersteuning gebruiken kunt. Stap voor stap wordt de montage duidelijk uitgelegd. Om ervoor te zorgen dat het stapelbed voor uw kleine helden veilig in de kinderkamer staat, gebruiken wij stevige stangen van 58x58 mm, massieve houtplanken van 18x120 mm en een lattenbodemframe van 18 mm dikte. Daarnaast kunt u alle kinderbedden ook gespiegeld monteren. Mocht u in de loop der tijd de kinderkamer willen veranderen, kan het bed dus eenvoudig omgezet worden. Wanneer het stapelbed met glijbaan op de kinderkamer is opgebouwd, kunnen de kleine ontdekkingsreizigers fanatische werelden verkennen.

Onze tip: bekijk vandaag nog onze selectie unieke speelbedden van Wickey, ontdek ons matras of laat u verrassen door onze unieke speeltoestellen. De houten speeltoestellen zijn, net als onze bedden, eenvoudig te installeren aan de hand van een gedetailleerde montagehandleiding.