Meer tijd voor belangrijke dingen door de Wickey montageservice

Geen tijd om uw speeltoestel zelf op te bouwen? Of laat u de montage liever aan vakmensen over? Wickey heeft een passend aanbod voor u: een montageservice!

Wij bieden u deze geweldige service aan, in samenwerking met een professioneel en ervaren speeltoestel montagebedrijf, Vikingmontage. Deze komt met zijn vakbekwame specialisten uw nieuwe speeltoestel monteren. Op deze manier bent u er zeker van dat het speeltoestel gemonteerd en opgesteld staat naar Europese richtlijnen. Nu staat niets het speelplezier van uw kinderen nog in de weg.

Zo eenvoudig is het

U bestelt in onze webshop een Wickey speeltoestel en u stuurt een e-mail naar [email protected] om aan te geven dat u graag een offerte wilt ontvangen voor de opbouw van een speeltoestel, vermeld in uw aanvraag welk speeltoestel u heeft gekocht incl. eventuele toebehoren en de opbouwlocatie. Vervolgens neemt Vikingmontage contact met u op om de offerte met u door te nemen en de datum van montage samen met u te bepalen. De montage zal zo snel mogelijk na levering van uw speeltoestel plaatsvinden. Wij willen u vriendelijk vragen om Vikingmontage te informeren over eventuele obstakels op de plek waar het speeltoestel gebouwd dient te worden. Obstakels kunnen bijvoorbeeld bestaan uit stenen, wortels en hoogteverschillen van meer dan 10%.

Op de afgesproken datum en tijdstip komt het montageteam bij u thuis om het Wickey speeltoestel, dat al eerder door onze transporteur bij u is afgeleverd, op te bouwen.

Montagewerkzaamheden en overige informatie

Zodra het montageteam bij u gearriveerd is, zal in overleg met u, rekening houdend met veiligheidsaspecten, de beste plek voor uw nieuwe Wickey speeltoestel bepaald worden. Vervolgens graaft het montageteam de funderingsgaten uit en wordt het speeltoestel opgebouwd. Het speeltoestel wordt in de uitgegraven gaten geplaatst en met safety grondankers of hoekankers** in het beton gestort. Houdt er rekening mee dat water en stroom voor het montage team beschikbaar dienen te zijn.

Het montageteam zal na de succesvolle oplevering het speeltoestel aan u overdragen. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de uithardingstijd van het beton, alvorens uw kinderen het speeltoestel kunnen bestormen.

Een nieuw Wickey speeltoestel in uw tuin zonder inspanning en zweetdruppels, dat is de speciale montageservice van Wickey!

Prijslijst montageservice

Prijzen zijn gebaseerd op een afstand van 150 km rondom Gangelt (D), daarboven geldt een toeslag van € 1,- per km. Onderstaande prijzen zijn exclusief het benodigde beton. Het bedrijf Vikingmontage is gerechtigd om van de onderstaande prijzen af te wijken.

Speeltoestel Prijs voor de montage (incl. BTW)
Tot € 500,- € 549,-
Tot € 1000,- € 749,-
Tot € 1100,- € 823,-
Tot € 1200,- € 935,-
Tot € 1400,- € 1049,-
Tot € 1600,- € 1149,-
Tot € 1800,- € 1315,-
Tot € 2000,- € 1430,-
Tot € 2500,- € 1650,-
Tot € 3000,- € 2035,-
Tot € 3500,- € 2365,-
vanaf € 3500,- Op aanvraag
Bouwobstakels en meerwerk*** € 30,- uur/persoon

*De Wickey montageservice is alleen mogelijk bij Wickey speeltoestellen bestemd voor Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). Montage van veiligheidsmatten behoort niet tot deze service.
** Safety grondankers of hoekankers dienen apart besteld te worden. Bij bestelling van H-anker of paalhouder vierkant worden er 20% extra montagekosten berekend. Grondanker incl. schroef is niet mogelijk.
***Bouwobstakels: Belemmeringen ontstaan als gevolg van het soort terrein en/of andere obstakels in uw tuin. Dit kan leiden tot vertraging bij de montage en daarmee de prijsvorming beïnvloeden. Daardoor zal er een extra tarief van 30 € per persoon, per uur berekend worden.

Mogelijke obstakels zijn:

  • Hoogteverschillen van meer dan 10%
  • Bomen
  • Wortels
  • Rotsen, stenen, beton, asfalt, etc.