• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Glijbanen voor privé en openbaar gebruik

Groot of klein, glijbanen zijn enorm leuk voor elk kind! Simpelweg omhoog klimmen en dan begint het glijplezier– met vrienden of met het favoriete knuffeldier. In de Wickey webshop kunt u de kinderspeeltoestel uitbreiden met een kleurrijke glijbaan. Uw kinderen willen niet meer zonder dit speeltoestelaccessoire.

Kinderglijbanen

De speeltoren opklimmen, de glijbaan afglijden en een tussenstop in de zandbak maken, voordat het spel weer van vooraf aan begint. Voor het lievelingsspel van de kinderen biedt Wickey kinderglijbanen in verschillende lengtes, passend bij de hoogte van het platform van de speeltoestellen. Zowel voor een glijbaan in eigen tuin, alsmede voor openbare glijbanen heeft u de keuze uit verschillende modellen. Kies voor de kleur glijbaan die uw kind het mooist vindt en die het best bij uw speeltoestelaccessoires past. Of u nu zelf een schommel met glijbaan wilt bouwen of al trotse bezitter van een Wickey speeltoestel bent, in onze webshop vindt u gegarandeerd de perfecte aanbouwglijbaan voor uw kind.

Diverse speeltoestellen en kinderbedden met glijbaan

Om geweldig speelplezier voor uw kleine helden mogelijk te maken, biedt Wickey verschillende houtproducten met kinderglijbaan aan. Van speeltoestellen voor in de tuin tot aan kinderbedden, een Wickey glijbaan vormt de perfecte aanvulling voor ontelbare avonturen. Zo past een golvende glijbaan van Wickey zowel bij onze houten speeltoestellen alsook bij onze gave hoogslapers. Bekijk onze verschillende modellen en kies uw favoriet. Enkele kinderbedden zijn direct leverbaar als hoogslaper met glijbaan. De gezichten van uw kinderen zullen ongetwijfeld stralen. Ook onze boom- en speelhuizen met glijbaan zijn voor kinderen het absolute highlight in iedere tuin. Bij alle producten is glijplezier voor avonturiers gegarandeerd!

Openbare glijbanen

Ook als u een speeltoestel met glijbaan voor een openbare speeltuin, een school, een speeltuin of voor een camping wilt aanschaffen, bent u hier op de juiste plek. In de webshop van Wickey vindt u talrijke modellen van prachtige kinderschommels waarmee u de speeltuigen kunt uitbreiden. De kleurrijke HDPE glijbanen en de bijzonder robuuste modellen van edelstaal zijn gecertificeerd voor openbaar gebruik en daarom optimaal ontworpen voor intensief gebruik.

Veilig in de speeltuin spelen; al onze openbare aanbouwglijbanen zijn getest en bezitten het op EU-normen gebaseerd EN 1176-1 en EN 1176-3 certificaat.

Onze tip: naast diverse glijbanen voor openbaar gebruik, biedt Wickey ook andere EN 1176 gecertificeerde producten aan. Van schommelzitjes en accessoires tot aan coole veerdieren. Bekijk onze “Openbare speeltoestellen” categorie en laat u inspireren door onze andere producten.

Wickey - Glijbanen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,04 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right