iDeal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Aan het einde van het bestelproces wordt u direct naar de betaalomgeving van uw bank doorgestuurd. Houdt daarom alstublieft uw online bankgegevens bij de hand.

iDeal


Vooruitbetaling

Maak het factuurbedrag veilig en eenvoudig over op onze rekening. Onze betalingsgegevens ontvangt u aan het einde van het bestelproces en per e-mail.
De levertijd begint na ontvangst van uw betaling.

Bankgegevens:
Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij uw betaling.

Vooruitbetaling


Creditcard

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met uw creditcard. Aan het einde van het bestelproces wordt u direct naar de pagina van uw creditcardaanbieder doorgestuurd.
Houd er rekening mee dat de verwerking van uw betaling eventueel tot 2 werkdagen duren kan.

Let op: Bestelnaam en naam van de kaarthouder dienen identiek te zijn.

MasterCard Visa American Express


PayPal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt u direct naar PayPal doorgestuurd.

PayPal


Op rekening - binnen 30 dagen betalen

Na verzending van uw bestelling heeft u 30 dagen de tijd om te betalen. U ontvangt na verzending via Klarna per e-mail uw rekening. Maak het rekeningbedrag uitsluitend aan Klarna over. Houd er rekening mee dat deze betaaloptie alleen beschikbaar is voor bestellingen tot € 2.500,-.

Meer informatie hierover vindt u op: Klarna - NL Terms and Conditions

Klarna Pay Later


ApplePay

Betaal snel en eenvoudig via ApplePay door uw betaling te bevestigen in uw Wallet-App via Face-ID of Touch-ID op één van uw Apple-apparaten. Zorg ervoor dat de betaling van te voren op uw MacBook in uw Wallet-App is geactiveerd.

ApplePay