• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Wipkippen & veerdieren

De wipkippen en veerdieren van Wickey zijn een ideale plek voor kinderen om alles om zich heen te vergeten en hun verbeelding de vrije loop te laten. Of u nu een paard, motor of walvis zoekt….bij ons vindt u een grote selectie aan veerdieren in verschillende themagebieden. Onze wipkippen voor in de tuin nodigen uw kinderen uit om te lachen, ravotten en dromen. Bovendien zijn ze een leuke aanvulling op uw speeltoestel met glijbaan en schommel.

Welke wipkip is het meest geschikt voor uw tuin?

De paarden en motorfiets wipkip zijn klassieke, functionele houten wipkippen voor uw kinderen. Ze zijn gemaakt van massief berkenhout en worden gekenmerkt door hun unieke stabiliteit. Als alternatief vindt u bij Wickey ook wipkippen van kleurrijk HDPE-plastic. Kleine cowboys rijden op hun paarden-veerdier over de prairie. Avontuurlijke piraten verkennen op de rug van hun veerdier de uitgestrekte zee en ontmoeten zo zeehonden en walvissen. Een creatieve wipkip van hout voor de tuin is een leuke metgezel tijdens hun kindertijd.

Veerdieren voor openbaar gebruik

De populaire veerdieren zijn niet alleen voor privé-gebruik beschikbaar, maar ook voor het gebruik in openbare speeltuinen. Veel van onze speeltoestellen zijn middels de EN-1176 norm getest en gecertificeerd. De wipkippen zijn op scholen, kinderdagverblijven, verenigingen en de meest uiteenlopende plaatsen te gebruiken. Een wipkip voor openbare speeltuinen koopt u het beste bij Wickey. Onze speeltoestellen zijn namelijk extreem weerbestendig en bestand tegen vandalisme.

Veerdieren opbouwen - veilig en stabiel

De veerdieren kunnen op verschillende manieren veilig en stabiel worden opgebouwd. U heeft de keuze uit een veer om vast te schroeven of een veer om in beton te storten. Beide opties bieden voldoende ondersteuning en veiligheid voor uitbundig speelplezier. Bestaande schommeldieren voor de speeltuin kunnen tevens worden uitgebreid met de beschikbare handgrepen of voetsteunen.

In onze webshop hebben we ook een ruime keuze aan ander tuinspeeltoestellen die ideaal met een houten wipkip uitgebreid kunnen worden. Hier vindt u o.a. FATMOOSE speeltoestellen als ook aanbouwmodules om bestaande speeltoestellen uit te breiden. De keuze is groot!

Tip: U heeft al een houten speeltoestel van Wickey in uw tuin staan? We vinden het altijd leuk om foto’s van uw wipkippen, speeltoestellen, schommels en bedden te ontvangen. Ontdek op onze homepage foto’s van onze klanten!

Wickey - Wipkip en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,06 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right