Speeltoestel in 3D-ware grootte in de tuin projecteren

Om het zoeken naar het speeltoestel van uw dromen eenvoudiger te maken, bieden wij u onze Augmented Reality-functie aan. Augmented Reality (afgekort: AR, Nederlands: toegevoegde werkelijkheid) is een techniek waarbij er in de computer beelden aan de werkelijkheid worden toegevoegd. In het geval van de AR-functie van Wickey betekent dit het volgende: we geven u de mogelijkheid om onze speeltoestellen, voorafgaand aan de aanschaf, met behulp van uw smartphone op ware grootte in uw tuin te plaatsen. Zo kunt u vooraf kijken welk speeltoestel het beste bij uw tuin past, of de perfecte plek bepalen.

Klik hier voor meer informatie.

Filter
Filteren op
Bekijk onze nieuwste artikelen, speciale aanbiedingen of de met het Wickey's Choice label gemarkeerde product highlights nu in een oogopslag.
Montagehulp
Plaats het speeltoestel van uw dromen met onze AR-functie al voor de aanschaf op ware grootte in uw tuin. Met de BILT®-app bouwt u onze populairste speeltoestellen in een mum van tijd op. Dankzij de innovatieve 3D-handleiding kunt u de montagetijd tot wel 30% verkorten!
Max. platformhoogte
De maximale hoogte van het platform geeft de maximale hoogte van het speeloppervlak voor uw kind aan.
Glijbaanlengte
Selecteer de perfecte glijbaanlengte, passend bij de wensen van uw kinderen en uw tuin.
Serie / Paaldikte
Onze serie-aanduidingen geven u informatie over de dikte van de paal, de grootte, vorm en uitvoering van onze verschillende speeltoestellen. Er zit voor ieder wat bij!
Show products
Sort By

Vergelijk artikelen