• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Babyschommels van Wickey

Met een babyschommel van Wickey kunnen zelfs de allerkleinsten schommelend de top bereiken! In het veilige schommelzitje glijden ze door de lucht, een fris briesje waait rond hun neus en ze genieten intens van alle zonnestralen. Of het nu voor privé- of openbaar gebruik is: Wickey biedt u een ruim assortiment aan babyschommelzitjes aan. Hier is zeker voor iedereen iets te vinden. Of u het babyschommelzitje nu aan een klassieke schommel of zelfs aan een speeltoestel wilt bevestigen, beide opties zijn mogelijk. Zowel splintervrije hardhouten indoor-schommels, als weerbestendige kunststof schommelzitjes voor buitengebruik bezorgen de allerkleinsten veel plezier en bevorderen tevens hun evenwichtsgevoel.

Op welke manier zet ik een schommel goed vast?

Voordat de pret kan beginnen, moet de kinderschommel op de juiste manier worden vastgezet. Via een paar eenvoudige stappen monteert u de gekozen babyschommel met een schommelhaak of een klassieke schommelkarabijn. Dit schommelaccessoire is gemaakt uit stevig staal en hierdoor ook bestand tegen de wildste vliegavonturen. De veiligheid van uw kind heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn al onze babyschommels en schommelzitjes, of het nu voor privégebruik of in een openbare speeltuin is, van hoge kwaliteit en op veiligheid getest. Met de verstelbare touwen kunt u zonder problemen een veilige hoogte instellen. Bovendien voorkomen adequate veiligheidsgordels het risico op letsel. Zo kunnen uw kinderen in het schommelzitje veilig door de lucht zweven. Daarnaast adviseren wij u onder het schommelgedeelte rubberen tegels te leggen.

Schommels voor alle leeftijden

In onze webshop vindt u enkele modellen babyschommels waarvan de grootte naar believen kan worden aangepast. Op deze manier groeit de schommel met uw kind mee en kan deze totdat ze naar school gaan gebruikt worden. Geleidelijk aan worden de voorste balk en de rugleuning verwijderd, zodat op het einde een klassiek schommelzitje overblijft. Wickey biedt u ook een oplossing voor de koude maanden van het jaar: een stijlvolle houten peuterschommel brengt speelplezier direct in de kamer van uw kinderen en zorgt tijdens elk jaargetijde voor voldoende pret en vreugde. Stevige houten babyschommels zijn nog steeds een echte blikvanger en zorgen voor een glimlach op het gezicht van uw kinderen. Samen met mama of papa kan het beste gezamenlijk op één van onze nestschommels geschommeld worden. Naast schommelzitjes in verschillende vormen, kleuren en afmetingen biedt Wickey u ook de bijpassende accessoires aan. Bij ons kunt u terecht om uit een groot assortiment schommelhaken, schommelbeugels en verlengkabels te kiezen.

Buitenspeelgoed voor kinderen

De creatieve babyschommelzitjes worden in uw tuin aan de schommels of spannende speeltoestellen bevestigd. Deze speeltoestellen zijn voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt en met een glijbaan, een speelhuisje en een zandbak een waar speelparadijs voor uw kinderen. Overtuig u zelf en ontdek niet alleen onze fantastische schommels, maar ook een breed assortiment aan buitenspeelgoed in de Wickey webshop. Of het nu gaat om een sportief klimtoestel, een klassieke dubbele schommel of een grote zandbak. Met een houten speeltoestel van Wickey wordt elk kind een kleine ontdekkingsreiziger. Andere waanzinnige aanbiedingen kunt u ook bij FATMOOSE vinden. Neem dus snel een kijkje.

Wickey - Babyschommel en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,04 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right