• Gratis verzending vanaf €50,-²
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Geïmpregneerd hout
 • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Kinderspeeltoestel in de tuin

Een eigen speelhuisje of een speeltoestel in de tuin is ongetwijfeld het beste cadeau wat uw kind krijgen kan. Of het nu een gezellig speeltoestel met klimwand of een klassiek speeltoestel met glijbaan is, zo divers de voorkeuren van kinderen zijn, zo veelzijdig is de keuze. In de Wickey webshop kunt u uw persoonlijke Wickey speeltoestel kopen.

Als u de houten speeltoestellen buiten in de achtertuin opbouwt, genieten uw kinderen jarenlang van groot speelplezier. Zowel de kleine als de grote speeltoestellen worden gemaakt van massief hout, zijn bijzonder robuust en bestand tegen weer en wind. De stevige balken zijn ideaal voor het spelen en schommelen voor meerdere kinderen, zoals bijvoorbeeld op een verjaardag. Indianen, prinsessen of wilde dieren – een Wickey speeltoestel met zandbak en dubbele schommel past perfect bij elk spel. De verbeelding kent geen grenzen. Dankzij de grote verscheidenheid aan speeltoestel accessoires kunt u echt creatief worden: personaliseer uw Wickey speeltoestel met schommelzitjes voor kinderen van alle leeftijden, turntoestellen en kleurrijke accessoires. Als u op zoek bent naar een speeltoestel voor uw peuter, dan bent u bij Wickey aan het juiste adres.

Goedkope speeltoestellen en speeltorens

De Wickey kinderspeeltoestellen staan voor grenzeloos plezier en maximale veiligheid. De houten balken worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Extra stabiliteit wordt geboden door de meegeleverde houtschroeven. De veiligheidskappen passen precies op de schroeven, het afdekken van de schroeven zorgt voor de veiligheid van uw kind. Wickey garandeert de hoogste kwaliteit: de productie van de speeltorens en houten kinderspeelhuisjes wordt professioneel gemonitord en vóór verzending wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief speeltoestel in de tuin.

In tegenstelling tot een speeltoestel van kunststof biedt een houten speeltoestel veel voordelen. Uiteraard denken wij bij de productie ook aan het milieu. Al onze speeltoestellen zijn voor buiten, daarom gebruiken wij uitsluitend naald- en dennenhout uit Oost- en Midden-Europa, afkomstig uit duurzaam bosbeheer. De Tanalith E 3475-keteldrukimpregnering, die met water in het hout geperst wordt, zorgt voor duurzaamheid en belastbaarheid. Het verven en lakken van de houten speeltoestellen of speelhuisjes is daarom niet noodzakelijk.

Onze houten speeltoestellen met glijbaan en schommel, om zelf op te bouwen, zijn in verschillende groottes en prijsklassen verkrijgbaar. Wie een goedkoop speeltoestel zoekt, zal bijzonder tevreden zijn met onze talrijke aanbiedingen. Het hele jaar door vindt u interessante kortingen in de Wickey webshop. Koop bijvoorbeeld een goedkope schommel of een afgeprijsd klimtoestel. Geweldige acties en verdere informatie vindt u ook op onze social media pagina’s.

Grote keuze uit Wickey speeltoestellen met schommel

In de webshop van Wickey vindt u een groot assortiment aan gave houten speeltoestellen met glijbaan in unieke designs. Op zoek naar een speeltoestel voor in de achtertuin? Voor iedere buitenruimte, of het nu groot of klein is, biedt Wickey gave speelmogelijkheden voor uw kinderen. De kleintjes maken het zich gemakkelijk in het speeltoestel buiten en de middag vliegt voorbij. Elke speeltoestel met schommel bevordert de coördinatie en beweeglijkheid van het kind. Wickeys speeltorens met glijbaan en schommel zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een speeltoestel voor in een kleine tuin klinkt niet direct als een goede combinatie, maar kijk eens naar onze houten speeltoestellen met platformhoogtes van 90 cm tot 120 cm. Deze kinderspeeltoestellen nemen minder plaats in beslag en zijn dus ideaal voor in een kleinere tuin. Oudere kinderen zullen met liefde ravotten en klimmen op de speeltoestellen met platformhoogtes van 150 cm tot 210 cm. In ruimere tuinen kunt u een koninkrijk met een groot speeltoestel inclusief eigen speelhuisje voor uw kinderen opbouwen. Voor uitbreidingen en nieuwe avonturen biedt Wickey een grote selectie aan gave speeltorens en accessoires. De keuze is aan u: van babyschommels en nestschommels, tot een klimtoestel met klimwand en sportieve uitbreidingen zoals een basketbalring en trapeze. Wickey biedt eindeloze mogelijkheden om een avonturenspeeltuin te creëren met uniek buitenspeelgoed! Ontdek hier onze nieuwe speeltoestellen voor in de tuin.

Als uw kinderen niet zonder het plezier van het binnenshuis spelen kunnen, zijn onze vele kinderbedden, met of zonder glijbaan, een geweldige manier om fantastische avonturen in de kinderkamer te beleven.

Speeltoestel kopen en zelf bouwen

Voordat u een speeltoestel of klimtoestel koopt en zelf opbouwt op een groot oppervlak, moet u de structuur van de bodem in uw tuin controleren. Het hangt namelijk van de bodemsamenstelling af welke grondankers u nodigt heeft voor de montage. De stabiliteit van de hardhouten speeltoestellen wordt verbeterd door het verwijderen van oneffenheden in de bodem. Om de hoogst mogelijke stabiliteit en veiligheid te garanderen, adviseert Wickey om het speeltoestel te verankeren in beton. Voor extra bescherming kunnen er Wickey veiligheidstegels op de bodem gelegd worden. Plaats een speeltoestel in een kleine tuin, maar behoud toch voldoende ruimte voor de veiligheid van uw kinderen. Zodra u uw bestelling ontvangen heeft en voordat u begint met de opbouw, controleert u eerst of uw bestelling compleet is. Het beste is om dit direct na de levering te doen. Het project ‘zelf een speeltoestel bouwen’ wordt door de eenvoudige opbouw een groot succes voor de hele familie!

Onze tip: zelfs ondanks dat de montage van het speeltoestel geen professioneel vakmanschap vereist, raden we voor de opbouw twee personen aan. Een speeltoestel is hét buitenspeelgoed voor uw kinderen, bekijk meer speeltoestellen met glijbaan en speelhuisjes voor kinderen bij FATMOOSE!

Wickey - Speeltoestellen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,96 van de 5 sterren.

FAQ

 • Wat is de hoogte van het platform van een speeltoestel?

  De hoogte van het platform van een speeltoestel varieert afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de veiligheidseisen. Gewoonlijk ligt de hoogte tussen 1,20 m en 2,50 m. Het is echter belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant en lokale voorschriften in acht te nemen om een geschikte en veilige platformhoogte te garanderen.

 • Is het mogelijk om het speeltoestel te verven?

  Verf het buitenspeeltoestel met duurzame, niet-giftige houtverf. Kleurrijke combinaties of natuurlijke houtkleuren zijn populair. Zorg voor weerbestendige en niet-giftige verf voor veilig en langdurig gebruik. Maak het speeltoestel schoon en schuur hem voor het schilderen om optimale hechting te bereiken. Het is niet nodig om het speeltoestel te verven, maar dit kan natuurlijk wel.

 • Wanneer is het beste moment om een speeltoestel aan te schaffen?

  Plaats het speeltoestel in de tuin in het voorjaar of de zomer, wanneer de grond droog en draagkrachtig is. Zorg ervoor dat de toren op een vlakke ondergrond staat en dat er voldoende ruimte is voor een veilige omgeving.

 • Wat zijn de voordelen van een speeltoestel?

  Speeltoestellen verbeteren de kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en fijne motoriek van kinderen. Ze bevorderen ruimtelijk bewustzijn, zelfvertrouwen en sociale en emotionele vaardigheden. Ze bieden kinderen de mogelijkheid om buiten te spelen en met anderen te interageren.

 • Welk speeltoestel past het beste bij ons gezin?

  De keuze van het speeltoestel hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd, grootte en interesses van het kind, beschikbare ruimte en budget. Het is belangrijk om veiligheid en kwaliteit in overweging te nemen en mogelijk de meningen en beoordelingen van kinderen te raadplegen.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right