• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Wickeys turnringen

Net als een echte turn professional kun je jezelf met onze turnringen uitleven en de meest geweldige trucs uitvoeren! Bij Wickey hebben we ringen in verschillende materialen, kleuren en vormen. Voor de speelsere onder jullie zijn er onder andere de kunststof ringen in de vorm van twee lachende berengezichten, waarvan de touwverbindingen naar jouw lengte aangepast kunnen worden. Met onze houten ringen kun je op stijlvolle wijze met je vrienden de Olympische Spelen organiseren en met onze trapezes met metalen of kunststof ringen creëer je het echte circus gevoel in je tuin. Met aluminium turnringen, houten gymringen en houten trapezes is plezier gegarandeerd.

Turnringen en meer

Weet je wat er zo geweldig aan Wickey is? Als je zin hebt in meer, kun je dankzij de multifunctionaliteit van alle Wickey producten gemakkelijk een schommel voor in de tuin, een leuke golfglijbaan en schommel of zelfs een hele houten speeltoren bij je turnringen bestellen en zo altijd nieuwe avonturen beleven. Wickey past zich zowel aan de grootte van je tuin, als aan je wensen aan. Dit doen we door onder andere een breed scala aan kleuren aan te bieden. Je favoriete kleur is er gegarandeerd bij!

Eenvoudige opbouw en geïmpregneerd massief hout

Je ouders hoeven zich overigens geen zorgen te maken: het gehele Wickey assortiment is op kwaliteit en veiligheid getest en laat zich dankzij de voorgeboorde gaten en eenvoudige montagehandleiding in een handomdraai in elkaar zetten. Bovendien zijn wij hier bij Wickey bijzonder trots op ons keteldruk geïmpregneerd massief hout, alsook ons gepoedercoat metaal. Beiden zijn namelijk uiterst weerbestendig en benodigen dus geen nabehandeling. Ongecompliceerd veel speelplezier gegarandeerd! Zoek voor uw kind de passende turnset, of wordt het toch een gehele klimtoren met glijbaan en schommel?

Wickey - Turnringen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,06 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right