• Gratis verzending vanaf €50,-²
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
 • Geïmpregneerd hout
 • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Zandbakken voor kinderen

Een Wickey zandbak is het ideale buitenspeelgoed, waar alle kinderen ontzettend veel speelplezier aan beleven. Kies tussen een zandbak met dak, zandbak met een speelhuisje of een eenvoudige houten zandbak. De kwalitatief hoogwaardige houten Wickey zandbakken worden op een zonnige namiddag snel en gemakkelijk opgebouwd. Voeg het zand toe en het speelplezier kan direct beginnen! Zandtaarten, zandkastelen en geheime tunnels, de zandbak wordt een fantasiewereld waarin uw kind de baas is!

Zandbak met deksel

Verwonder uzelf over onze Wickey zandbakken met klapdeksel. Onze houten zandbakken worden gekenmerkt door hun solide kwaliteit en robuuste uitstraling. In tegenstelling tot een kunststof of plastic zandbak zijn houten zandbakken zeer weersbestendig en duurzaam. Als u een eigen zandbak koopt, kunt u uw kinderen vanuit het keukenraam zien spelen en zo vaak mogelijk samen zandtaarten bakken. Doordat de zandbak afsluitbaar is, zorg je ervoor dat alles netjes blijft in de tuin. Kies in de Wickey webshop een houten zandbak met deksel in de gewenste maat. De klapdeksel kan zo in elkaar gezet worden dat de zandbak bankjes heeft. Zo kunnen de kinderen tijdens het spelen fijn op de houten bankjes van de zandbak zitten. De vriendjes, vriendinnetjes en buurtkinderen zullen de grote zandbak ook geweldig vinden! Overigens kunt u uw kinderzandbak fantastisch combineren met een van onze voordelige speeltoestellen. Hierop kunnen uw kinderen uitstekend klimmen, glijden en schommelen met vrienden.

In de zomer is een zandbak in de tuin als speelmogelijkheid zeer geliefd. Als het erg warm is komt een overdekte zandbak of een zandbak in de vorm van een schelp zeer goed van pas. Ook bij deze modellen beschermt het deksel de zandbak tegen dieren, wind of regenachtig weer. Door de hoogte van de schelpen kan een deel met water gevuld worden en zo als zwembadje gebruikt worden. Hierdoor kunnen de kleintjes afkoelen of gewoon lekker met zand en water spelen. De vriendjes, vriendinnetjes of kinderen uit de buurt zullen de zandbak zeker weten ook heel erg leuk vinden! Bent u op zoek naar een niet alledaagse zandbak in de vorm van bijvoorbeeld een piratenschip? Dan bieden onze speeltoestellen in verschillende uitvoeringen een ruime keuze. Als u een grote zandbak wilt kopen die extra speelmogelijkheden biedt, kunt u deze ook eenvoudig met een van onze zullen de grote zandbak ook geweldig vinden! Overigens kunt u uw kinderzandbak fantastisch combineren met een van onze voordelige speeltoestellen combineren. Hier kunnen uw kinderen dan namelijk niet alleen in het zand spelen maar ook klimmen, glijden en schommelen met hun vrienden.

Houten zandbak kopen?

De houten zandbakken van Wickey zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U kunt de grootte van de zandbak met bodem en deksel kiezen aan de hand van de grootte van de tuin of zelfs op basis van het aantal kinderen. Vooral bij grote gezinnen loont het zich om voor een groter model te kiezen. U kunt daarnaast ook kiezen voor een speelhuisje met zandbak. Dan heeft elke kunstenaar genoeg ruimte om een zandkasteel te bouwen! Een zandbak met dak beschermt uw kleintjes in de zon en biedt ook beschutting tijdens een regenbui. Alle houten speeltoestellen van Wickey zijn geweldige doe-het-zelf-projecten. Wij laten u zien hoe u zelf een kinderzandbak kunt maken!

Een houten zandbak met deksel is een goede manier om het zand in de zandbak schoon te houden. De zandbakken met bankjes zitten comfortabel en kunnen eenvoudig naar binnen geklapt worden en functioneren dan als een deksel. Een afsluitbare zandbak is ideaal om katten, vogels en andere dieren uit uw zandbak te houden. Daarnaast maakt een houten schommel naast de zandbak, uw tuin de favoriete speelplaats voor kinderen.

Naast houten zandbakken kunt u ook terecht voor een echte schelpen zandbak. Deze zandbak in de vorm van een schelp is multifunctioneel. Gebruik deze kleine zandbak om zandtaartjes in te bakken of om lekker af te koelen door er water in te doen. Zandbakken met houten bodem en deksel hebben een natuurlijke uitstraling in de tuin en zorgen voor langdurig speelplezier. Voor een goedkope zandbak bent u aan het juiste adres bij Wickey, bestel snel uw zandbak!

Zandbak accessoires

Het bouwen van zandkastelen in de tuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar tikkertje spelen en rondrennen is minstens net zo leuk. Een kleine zandbak kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een schommel of glijbaan, zodat uw kinderen door de lucht kunnen vliegen. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en zonder blauwe plekken in en om de Wickey zandbakken kunnen ravotten, vindt u ook hoekbeschermers voor de zandbak in onze webshop. Deze kunststof, groene hoekbeschermers passen precies op alle hoeken en zijn in handige sets van vier verkrijgbaar. Als bescherming tegen wortels en wormen in het zand, kunt u voor de kinderzandbak een anti-worteldoek bestellen. Het anti-worteldoek is in verschillende maten verkrijgbaar.

Onze tip: voor nog meer buitenspeelplezier hebben wij toffe schommels in ons assortiment. Deze schommels kunt u individueel samenstellen met geweldige schommelzitjes van Wickey.

Wickey - Zandbakken en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

FAQ

 • Vanaf wanneer kan mijn kind in een zandbak spelen?

  Kinderen kunnen vanaf de peuterleeftijd in een zandbak spelen. Ouders moeten echter altijd een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat hun kinderen geen materialen uit de zandbak inslikken en dat de zandbak schoon en veilig is.

 • Vanaf wanneer kan ik een zandbak voor mijn tuin kopen?

  Een zandbak kan geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar, zodra ze veilig rechtop kunnen zitten en met zandspeelgoed kunnen spelen. Het is echter belangrijk om het zand regelmatig te vervangen en de zandbak schoon te houden om een hygiënische omgeving voor het spel te garanderen.

 • Hoeveel zand gaat er in een zandbak?

  De hoeveelheid zand voor een zandbak hangt af van de grootte en diepte van de zandbak. Een vuistregel is dat één kubieke meter zand voldoende is voor een zandbak van 2 x 2 meter en een diepte van 20 cm.

 • Hoe diep moet een zandbak zijn?

  Een zandbak moet minstens 20 cm diep zijn om genoeg zand te bieden om in te spelen. Het wordt echter aanbevolen om te streven naar een diepte van 30-40 cm om voldoende ruimte te hebben voor verschillende spelactiviteiten.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right