• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Favoriete categorieën

Bouw uw eigen schommel met schommelverbinders

Het project "Bouw uw eigen schommel" begint met het juiste materiaal. Wat heeft u nodig om zelf een houten schommel te bouwen? Palen, schommelverbinder, schommelhaken en natuurlijk ook een schommelzitje.

De schommelverbinders van Wickey zijn perfect voor houten schommels die uit vierkant en rond hout bestaan. Ons assortiment bestaat uit geschikte verbindingselementen voor vrijstaande schommels, onderdelen om uw speeltoestel uit te breiden en bevestigingen om de schommel aan de muur te monteren. Afhankelijk van het type en de grootte van de balken kunt u kiezen uit ronde, vierkante of de zogenaamde Smart schommelverbinders.

Onze schommelverbinders of hoekverbinders zijn geschikt voor vrijstaande schommels, maar ook voor schommels die als uitbreiding van uw speeltoestel of klimtoestel dienen. Als u zelf een grote schommel voor uw kind wilt bouwen, kunt u bij Wickey naast de verbinding voor de schommel ook de bijpassende palen en grondankers bestellen.

Muurbevestiging voor houten schommels

Bent u op zoek naar een manier om een schommel in een kleine tuin op te bouwen of wilt u een houten schommel aan een muur bevestigen? Bij Wickey vindt u de passende muurbevestigingen uit gepoedercoat metaal, geschikt voor vierkante of ronde dwarsbalken. De vierkanten muurbevestiging is voor vierkanten palen ontworpen en de ronde muurbevestiging voor ronde balken.

Naast de schommelverbinder kunt u ook in onze webshop de bijpassende schommelaccessoires voor uw kinderschommel uitzoeken. Bij Wickey vindt u een ruime keuze aan kleurrijke babyschommels, spannende bandschommels en nestschommels, die plaats bieden aan meerdere kinderen. Of maak de schommel compleet met een set turnringen of een klimladder. Een goed alternatief voor de klassieke houten schommel is een uitdagende kabelbaan. Een kabelbaan met schotelschommel tovert uw tuin binnen no-time om in een waar avonturenparadijs.

Eenvoudige montage - veilig schommelplezier

Alle schommelverbinders van Wickey zijn voorgeboord, zodat de juiste positie en de grootte van de boorgaten in het hout eenvoudig te bepalen zijn. Op deze manier zijn de dwarsbalken en palen optimaal voor de bouw van een houten schommel voorbereid. Eenmaal opgebouwd, kan het schommelplezier beginnen! De extreem weerbestendige schommelverbinders van gepoedercoat metaal verbinden de houten balken op een veilige en solide wijze met elkaar.

Willen uw kinderen nog meer schommelplezier? Wat dacht u dan van een wip?! In onze webshop vindt u schattige wipkippen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven.

Wickey - Schommelverbinder en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,16 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right