Kinderbed

Van de woelige baren tot adembenemende sprookjes: ons veelzijdige aanbod biedt voor elke kleine avonturier het juiste houten kinderbed, stapelbed of de juiste hoogslaper.

Kinderbed

Eenpersoonsbedden 200x90 cm voordelig online kopen

Wanneer de maan ‘s avonds opkomt en de sterren in de lucht beginnen te fonkelen, is het voor de kleintjes tijd om naar bed te gaan. Vanaf circa drie jaar wordt het tijd om de wieg of het ledikant in te ruilen voor een kinderbed. Wickey heeft een divers online aanbod aan eenpersoonsbedden voor kinderkamers. In deze prachtige houten speelbedden kunnen uw kinderen niet alleen goed beschermd slapen, maar ook creatief spelen. Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, wordt voor onze eigen beddenproductie in Duitsland alleen gebruik gemaakt van natuurlijk en onbehandeld hout van Scandinavische sparren of dennen. Om voor elk kinderbed uit onze CrAzY-serie een veilig frame en goede stabiliteit te kunnen garanderen, zijn de lattenbodem en het bed gemaakt van massief hout. Creëer uw eigen avonturenwereld in de kinderkamer met de creatieve thema’s en kleuren van de speelbedden van Wickey. Laat uw kind beslissen of hij of zij liever met de dolfijnen op expeditie in de zee gaat of in een brandweerbed de held van zijn of haar eigen dromen wordt.

Kinderbed individueel samenstellen

Onze speelbedden voor kinderen zijn individueel samen te stellen. U kunt bij Wickey kiezen uit een verscheidenheid aan accessoires en kleuren: het hoogwaardige avonturenbed zal schitteren in de kinderkamer wanneer u het zeildoek in de favoriete kleur van uw kind kiest.

Het bijzondere aan ons zeildoek bij de kinderbedden met dak is dat deze zonder problemen door uw kinderen beschilderd kan worden, aangezien het Fantasy-zeildoek afwasbaar is. Bovendien kunt u zelf bepalen of u het eenpersoonsbed in de natuurlijke houtkleur laat of naar uw eigen smaak verft. Ons massief hout leent zich perfect om wit of gekleurd geschilderd te worden in de kinderkamer. Uiteraard is ook een massieve lattenbodem inbegrepen.

Voor de Wickey kinderbedden worden originele accessoires, zoals het zeildoek, in de kleuren groen, appelgroen of geel aangeboden. De creativiteit van uw kinderen kent geen grenzen bij het spelen in het avonturenbed.

Speelbed om te spelen en dromen

Het verhaal voor het slapengaan is voor nagenoeg elk kind een belangrijk onderdeel van het avondritueel, met onze unieke Wickey speelbedden wordt elk verhaal een fantasierijk sprookje.

Na een goede nachtrust verheugt elk kind zich op nieuwe avonturen. Voordat het tijd is om naar het kinderdagverblijf te gaan of voor het slapengaan, wordt het bed gebruikt als fort om in te spelen. Kies bijvoorbeeld voor een eenpersoonsbed van Wickey met een speelplatform. Vanaf de toren besturen de kapiteins hun schip en spotten nieuwe schateilanden in de verte. Eén ding is zeker: na alle spannende avonturen kan uw kind heerlijk uitrusten in het knusse kinderbed. Bekijk onze bijpassende Wickey matrassen online, dit zijn dé ideale matrassen voor kinderbedden. Mochten uw kinderen graag in de hoogte slapen, dan kunt u in onze webshop voordelig een hoogslaper kopen.

Wist u al dat?

Naast onze kinderbedden en speeltoestellen voor in de tuin, vindt u bij ons ook gave speelhuisjes, schommeltoestellen en unieke speeltoestelaccessoires. Wanneer de zon door de ramen van de kinderkamers schijnt, komt iedereen naar buiten. Op de schommels wordt gewed wie het hoogste kan schommelen en in de zandbakken ontstaan de grootste zandkastelen. Voor meer variatie kunt u nog meer houten speeltoestellen bekijken bij FATMOOSE!