• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Daarom Wickey

Wat is er mooier dan stralende kinderogen? Al meer dan 25 jaar hebben we het tot onze missie gemaakt, uw oogappels een onvergetelijke kindertijd vol eindeloze avonturen te geven. Leun lekker achterover, terwijl uw kinderen en hun vriendjes bijzondere herinneringen maken.

4 argumenten die overtuigen

Wickey staat voor:

  • Maximale veiligheid
  • Speeltoestellen Designed in Germany
  • Jarenlange ervaring
  • Klantenservice

Wat dat precies inhoudt, lichten we graag tot in detail toe.

Maximale veiligheid

Zorgeloos speelplezier

De veiligheid van uw kinderen komt voor ons natuurlijk op de eerste plaats. Daarom besteden we veel aandacht aan de hoogste kwaliteit en een veilige constructie van onze producten. Heeft u vragen over de veiligheid van onze speeltoestellen? Onze klantenservice geeft u graag persoonlijk advies.

Nieuw: Het Wickey Kwaliteitskeurmerk

We zetten onze stempel op de hoogste kwaliteit en maximale veiligheid. Vanaf nu is ​​elk origineel Wickey speeltoestel voorzien van ons kwaliteitskeurmerk.

Speeltoestellen Designed in Germany

10 jaar garantie

We zetten in op kwaliteit en daar staan we voor: alle door ons gebruikte houten onderdelen, worden in Duitsland verwerkt en geproduceerd. Op alle houten speeltoestellen geven wij 10-jaar garantie¹. Zodat niet alleen onze garantie gewaarborgd is, maar ook het speeltoestel veilig in de grond bevestigd wordt, is het zaak onze grondankers tegelijkertijd mee te bestellen.

Keteldruk geïmpregneerd massief hout

Een tegen weersinvloeden beschermende keteldrukimpregnering, zorgt niet alleen voor een lange levensduur en langdurig speelplezier. Het maakt onze speeltoestellen ook bijzonder onderhoudsvriendelijk, omdat er geen extra verflaag nodig is - dit is ook beter voor ons ​​milieu.

Jarenlange ervaring

De veiligheid van uw kinderen komt voor ons natuurlijk op de eerste plaats. Daarom besteden we veel aandacht aan de hoogste kwaliteit en een veilige constructie van onze producten. Heeft u vragen over de veiligheid van onze speeltoestellen? Onze klantenservice geeft u graag persoonlijk advies.

We zijn in de wolken

Of het nu gaat om een speeltoestel of schommel, voor privé of openbaar gebruik: we zijn ontzettend trots, dat miljoenen tevreden klanten uit heel Europa in de wolken zijn met onze producten. In ons uitgebreide assortiment vindt elk gezin het perfecte houten speeltoestel.

Meer dan 1 miljoen tevreden klanten!

Klantenservice

We staan voor u klaar

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? We laten u niet in de steek. Want bij Wickey staan persoonlijke en state-of-the-art digitale hulpkrachten voor u klaar. Wij adviseren u bij de keuze voor het juiste speeltoestel, ondersteunen u bij de bouw en staan ​​ook met raad en daad voor u klaar bij uw overige vragen.

Support-Hotline

Naar het perfecte speeltoestel

Vind het ideale speeltoestel voor uw tuin met ons persoonlijke en individuele advies.

Bilt App

Digitale 3D-Handleiding

Bespaar 30% van de benodigde tijd bij de ​​bouw van het speeltoestel, met onze innovatieve stap-voor-stap handleiding op uw smartphone.

Leer van de experts

Montagevideo

Onze professionals laten de bouw van het speeltoestel in 10 eenvoudige stappen zien in onze gedetailleerde video-handleiding.

Chat support

Snel antwoord

Zodat u ons al uw vragen die u bezighouden, kunt stellen, zijn wij via de chat ook persoonlijk bereikbaar. Ons hiervoor opgeleide team helpt u graag verder.

Overtuigd?

Vind nu het speeltoestel van uw dromen

Naar de speeltoestellen
Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right