€ 50,-* extra korting op alle speeltoestellen met de code ENDOFSEASON50 – geldig t/m 03.10.2022! Nu besparen

Daarom Wickey

Laden...

Daarom Wickey!

Het is Wickey's droom om kinderen te inspireren en enthousiast te maken om hun eigen avonturen te beleven. Bestaat er een betere plek om dit te doen dan bij hen thuis? Wij zetten ons volledig in om veilige en creatieve buitenspeeltoestellen en bedden te ontwikkelen, zodat de fantasie van kinderen nieuwe, avontuurlijke impulsen krijgt.

10 jaar garantie

Het maakt niet uit waar: van zonnige, onbewoonde eilanden tot mythische koninkrijken tot nog niet ontdekte plaatsen in het midden van de jungle: op al onze hoogwaardige houtproducten geven wij 10 jaar garantie en op onze fraaie accessoires 2 jaar.

Geïmpregneerd hout - daar is over nagedacht!

Ons hout kan gelijkgesteld worden met de zuilen waarop onze fantasiewerelden zijn gebouwd. Daarom hechten wij veel waarde aan de hoogste kwaliteit: een kind- en milieuvriendelijke drukimpregnering zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar zij zorgt er ook voor dat alle avonturenwerelden tegen weer en wind beschermt zijn. Een veilig avontuur het hele jaar door!

Geproduceerd in Duitsland

Duurzame producten met de hoogste kwaliteit en geproduceerd in Duitsland - wat wil men nog meer? Met onze producten beginnen ontdekkingsreizigers en avonturiers aan hun fantastische reis met een gevoel van veiligheid! Wij richten ons op kwaliteit en produceren daarom in Duitsland!

De favoriet in Europa!

Ideeën ontstaan uit dromen. Of het nu gaat om een speeltoestel of een schommel, voor privé gebruik of de openbare ruimte: miljoenen tevreden klanten uit alle Europese landen hebben reeds hun persoonlijke schat in ons assortiment gevonden. Word ook deel van onze grote familie!

Sprookjesachtige themawerelden!

Of u nu een piraat op volle zee bent, een astronaut in de ruimte of op zoek bent naar de schat in de jungle - Wickey laat dromen van grote en kleine avonturiers uitkomen. Ons assortiment omvat niet alleen buitenspeeltoestellen zoals speeltorens, schommels of zandbakken - bij ons kunt u ook heerlijk wegdromen: ons veelzijdige assortiment omvat ook spectaculaire kinderbedden, die u - net als onze speeltoestellen - naar hartelust met onze geweldige accessoires kunt aankleden.

Veilig spelen

Zodat alle piraten, ontdekkingsreizigers en superhelden veilig aan hun avontuurlijke reis kunnen beginnen, produceren en testen wij onze speeltoestellen in Duitsland. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen zoals massief hout en hoogkwalitatieve ankers of schommelhaken. Naast een creatief ontwerp besteden we veel aandacht aan de veilige constructie van onze producten. Hierdoor wordt uitbundig spelen tot een een allround veilige speelervaring.

Klanten laten hun "pareltjes" zien