Speeltoestellen individueel ontwerpen

U wilt een uniek speeltoestel, dat precies is afgestemd op de wensen van en mogelijkheden voor uw kind? Met speeltoestel accessoires van Wickey kunt u elk tuinspeeltoestel aan uw eigen voorkeuren aanpassen. Of het nu om bonte speeltoestel accessoires of veilige rubberen tegels gaat – bij Wickey kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw speeltoestel, speelhuisje of schommel. Onze ruime keuze aan speeltuin accessoires biedt veel ruimte voor creativiteit en individualiteit. Kleine details zijn vaak al voldoende om een compleet nieuwe speel- en avonturenwereld voor uw kinderen te creëren. Breng uw ideeën tot leven met onze voordelige Wickey speeltoestel accessoires!

Praktische accessoires voor speeltoestellen en speelhuisjes

Naast bonte en gedetailleerde speeltoestel accessoires kunt u in onze shop ook praktische accessoires voor uw speelhuisje, schommel of andere speeltoestellen vinden. Handgrepen, rubberen tegels en ankers zorgen voor extra veiligheid tijdens het spelen en een anti-worteldoek beschermt uw zandbak tegen wortels. Onze ruime keuze aan speeltoestel accessoires laat niets te wensen over!

Uitbreiding en aanbouw voor het speeltoestel

Er zijn vele mogelijkheden om uw speeltoestel uit te breiden en/of opnieuw te ontwerpen. Een leuke speeltoesteluitbreiding is bijvoorbeeld een klimwand of een klimnet. In combinatie met bonte klimstenen komen gepassioneerde bergbeklimmers zo zeker aan hun trekken. Ook schommelprofessionals komen bij Wickey niets tekort! Een ruime keuze aan klassieke schommelzitjes, babyschommelzitjes, nestschommels en vele andere schommels zijn in onze online shop verkrijgbaar. Of het nu om schommel accessoires, een bel of een stuur voor het speeltoestel gaat – als u op zoek bent naar voordelige speeltoestel accessoires , bent u bij Wickey aan het juiste adres! Ontdek nu zelf het ruime aanbod aan Wickey speeltoestel accessoires en een bijna oneindige wereld aan mogelijkheden om uw speeltoestel uit te breiden.

Onze accessoires krijgt gemiddeld een 4,5 van onze klanten
Filter
Filteren op
Bekijk onze nieuwste artikelen, speciale aanbiedingen of de met het Wickey's Choice label gemarkeerde product highlights nu in een oogopslag.
Serie / Paaldikte
Onze serie-aanduidingen geven u informatie over de dikte van de paal, de grootte, vorm en uitvoering van onze verschillende speeltoestellen. Er zit voor ieder wat bij!
Show products
Sort By

Vergelijk artikelen