• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Outdoor workout met optrekstang

Outdoor training is populairder dan ooit. Steeds meer mensen willen buiten sporten en daarbij genieten van de natuur. Een rekstok in de tuin is daarbij een praktisch en veelzijdig fitness tool, waar niet alleen kinderen enthousiast van worden. De optrekstang is een effectief trainingstoestel dat het hele bovenlichaam versterkt en tegelijkertijd voor plezier zorgt.

Een rekstok in de tuin is de perfecte aanvulling op een traditionele outdoor workout. De meeste modellen zijn gemaakt van robuust staal en kunnen daarom probleemloos buiten worden gebruikt. Dankzij de veelzijdigheid is de rekstok niet alleen geschikt voor pull-ups, maar ook voor tal van andere oefeningen, zoals effectieve core-oefeningen of dynamische lichaamsgewicht workouts.

Hangladders en monkey bars – Uitdagingen voor jong en oud

Een hangladder of ook wel monkey bars zijn andere varianten van de optrekstang. Deze modellen zijn zeer geschikt voor beginners, omdat ze een goede grip hebben en daardoor een veilige training mogelijk maken. De hangladder kan ook gebruikt worden als alternatief voor de optrekstang, om het gehele bovenlichaam te versterken en te trainen.

Ook voor kinderen zijn monkey bars een echt pluspunt, omdat deze de mogelijkheid bieden hun fysieke capaciteiten te testen en hun behendigheid te verbeteren. Slingeren, klimmen en bungelen van de ene balk naar de andere is een spannende uitdaging die kinderen aanmoedigt om hun grenzen te verleggen. Ze zorgen voor veel plezier in de tuin, vooral samen met ouders, broers en zussen of vriendjes: er ontstaan spelletjes, wedstrijden en gezamenlijke herinneringen, als kinderen samen spelen en elkaar aanmoedigen.

Outdoor fitnesstoestellen met optrekstang

Wie op zoek is naar een effectief outdoor fitnesstoestel, moet zeker modellen met een optrekstang in overweging nemen. Of deze in de vorm van rekstok, hangladder of monkey bars gekozen wordt, hangt geheel af van jouw individuele wensen. Een rekstok in de tuin is de perfecte aanvulling op de traditionele outdoor workout en biedt ontelbare opties voor een effectieve en gevarieerde training. Bereik deze doelen moeiteloos en eenvoudig met het juiste Wickey FIT model. Met één van onze outdoor fitnesstoestellen investeer je niet alleen in een geweldige trainingsmogelijkheid, maar ook in je gezondheid.

Wickey - Optrekstang en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right