• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Wandrek van hout – Hoogwaardige kwaliteit voor effectieve training in de buitenlucht

Als je je eigen outdoor gym wilt samenstellen of gewoon een plek voor meer beweging in de tuin wilt creëren, dan is het de overweging waard om te kiezen voor een fitnesstoestel inclusief wandrek. Dit rek biedt zowel kinderen als volwassenen een geweldige mogelijkheid om de fysieke conditie te verbeteren en buiten te bewegen.

Bij het kopen van een klimwand is het belangrijk om op een veilige constructie en kwaliteit te letten. Een Wickey FIT wandrek van hout is robuust en eenvoudig te monteren. Voor onze producten gebruiken wij Europees massief hout, dat dankzij een keteldruk impregnering weerbestendig, duurzaam en onderhoudsvrij is (geen extra verflaag nodig). Ook de HDPE-elementen van onze outdoor fitnesstoestellen zijn voor buitengebruik bijzonder solide en bestaan ​​bovendien voor 80% uit gerecycled materiaal.

Wandrek voor volwassenen en kinderen

Niet alleen volwassenen kunnen profiteren van fitnesstoestellen in de tuin: voor kinderen is een wandrek ook een geweldige manier om hun fysieke conditie te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben in de buitenlucht. Van klimavonturen tot full body training – het wandrek combineert fitness en plezier op een unieke manier. Terwijl kinderen hun motorische vaardigheden verbeteren, profiteren volwassenen van een effectieve workout die de mobiliteit, kracht en coördinatie bevordert. Investeer in een wandrek en creëer een gezonde en actieve omgeving voor het hele gezin.

Outdoor sporttoestellen inclusief wandrek met accessoires uitbreiden

Als je een fitnesstoestel met wandrek koopt, zijn er in de Wickey Shop nog andere handige accessoires die je kunt aanschaffen om je oefeningen nog effectiever en gevarieerder te maken. Monteer er ook een pull-up-element aan, als je je bovenlichaamtraining naar een hoger niveau wilt tillen. Als je je kinderen nog meer mogelijkheden wilt bieden om te turnen, dan is een rekstok de juiste keuze. In de online shop vind je bovendien een halterbank en extra halterstanghouders. Dit biedt je een uiterst effectief trainingsapparaat met veelzijdige toepassingsmogelijkheden, omdat je de halterbank met je eigen gewichten kunt gebruiken. Extra gewicht in je training gebruiken maakt het mogelijk gericht de spierkracht te vergroten en zo het hele lichaam uit te dagen. Van bankdrukken tot biceps-curls of crunches - er is een grote variatie aan oefeningen mogelijk.

Wickey - Wandrek en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right