• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Outdoor gym voor thuis

Je wilt je sportieve doelen bereiken en in je eigen tuin trainen in plaats van extra ritjes naar de sportschool maken? Kijk dan naar alle voordelen van sporten in je eigen tuin. Onze outdoor fitnesstoestellen zijn hierbij precies wat je zoekt.

Outdoor fitnesstoestellen voor in de tuin bieden talloze gezondheidsvoordelen en bieden ook afwisseling in vergelijking met traditionele indoor workouts. Of je nu gewoon je conditie wilt verbeteren of met één van onze outdoor krachttrainingsapparaten gericht je buik, benen of andere lichaamsdelen wilt trainen, bij Wickey vind je zeker een model wat bij je wensen past.

Outdoor sporttoestellen voor kinderen en volwassenen

Wickey FIT sporttoestellen voor in de tuin zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen een perfecte oplossing om buiten in de natuur te sporten. Gezien onze drukke levensstijl, zowel beroepsmatig als ook privé, worden onze eigen gezondheid en fitheid steeds belangrijker. Met het passende model van Wickey FIT kun je dit aspect eenvoudig en effectief aanpakken. Tegelijkertijd investeer je niet alleen in een outdoor fitnesstoestel, maar ook in je persoonlijk welzijn.

Juist als het om kinderen gaat, zijn er met outdoor sporttoestellen voor de tuin veel mogelijkheden. Zo kunnen de kids in de buitenlucht spelen en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden verbeteren. Fitnesstoestellen die ladders met sporten, rekstokken of optrekstangen hebben zijn daarbij erg populair. De robuust- en weerbestendigheid maken ze tot de ideale speelplek jong tot oud. Met een grote verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden bieden ze een perfecte combinatie van plezier, sport en quality time voor het gezin - geschikt voor elk gezinslid!

Outdoor sporttoestellen zelf bouwen

De bouw van onze FIT serie gaat snel en vereist geen professionele montageservice. Als je besluit dat je je favoriete outdoor sporttoestellen zelf wilt bouwen, kun je met het juiste gereedschap en materiaal al snel je eigen sportieve uitdagingen in de tuin creëren.

Voor ons komen kwaliteit en de veilige constructie van onze producten al jarenlang op de eerste plaats. Investeer daarom in één van onze duurzame producten van Europees massief hout. Het weerbestendige materiaal heeft dankzij de impregnering geen verdere behandeling of extra verflaag nodig en is daarom onderhoudsvriendelijk. Daarbovenop bieden wij een 5-jarige garantie⁴ op onze producten.

Wickey - Sporttoestellen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right