• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Outdoor workout met halterbank van hout

Als je je outdoor training wilt uitbreiden, is een halterbank een eenvoudige manier om je workouts afwisselender te maken. Je kunt gewoon je halterbank gebruiken om oefeningen te doen, met of zonder gewichten, en zo je trainingssucces vergroten. Als je een halterbank wilt kopen, is dit een investering in je gezondheid en fitheid. Een goede halterbank gaat vele jaren mee en gaat je helpen je doelen te bereiken. Als je regelmatig traint, zul je snel de positieve effecten op je lichamelijke en mentale gezondheid merken.

Van beginners tot fitnessfanaten: voor alle individuele wensen zijn er meerdere modellen zoals een verstelbare halterbank, multifunctionele halterbank, een halterbank set of een halterbank met beencurler. Een halterbank van hout is echter bijzonder robuust en duurzaam. Hij is niet alleen ideaal voor gebruik buitenshuis, maar biedt ook een natuurvriendelijk alternatief voor traditionele halterbanken. Hout is een natuurlijke grondstof, waardoor het ook in de vorm van fitnesstoestellen mooi in je tuin past.

Wickey FIT Halterbank Set

De halterbank uit onze FIT serie kan eenvoudig met elk van de FIT sporttoestellen gecombineerd worden of gewoon als halterbank set worden besteld. Zo creëer je je eigen persoonlijke workoutplek in je tuin. Met wat vaardigheid kun je na de levering de halterbank zelf bouwen en met je training starten. Door het minimalistische design is de halterbank eenvoudig te verplaatsen, zodat je altijd de ideale plek in de tuin kunt uitzoeken en kunt aanpassen.

Bij het kiezen van een outdoor fitnesstoestel is het belangrijk om op kwaliteit en functionaliteit te letten. Onze producten zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar kunnen door het hele gezin worden gebruikt. Op basis van jarenlange ervaring zijn al onze producten zo ontworpen dat ze zowel door jong als door oud zonder zorgen veilig gebruikt kunnen worden.

Halterbank met gewichten voor maximale training

Een halterbank met gewichten is een uiterst effectief trainingsapparaat met een breed scala aan mogelijkheden. Van bankdrukken tot crunches en biceps-curls - de verscheidenheid aan oefeningen is enorm. Het gebruik van gewichten maakt het mogelijk om gericht de spierkracht te vergroten en het hele lichaam uit te dagen. Of het nu gaat om spieropbouw, gewichtsverlies of een strakker lijf, in combinatie met regelmatige training biedt de halterbank met gewichten de optimale oplossing voor een effectieve en efficiënte trainingservaring.

Wickey - Halterbank en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,29 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right