• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Kwaliteit en garantie

minus-circle plus-circle Hoelang is de garantie op Wickey speeltoestellen?

Omdat wij het volste vertrouwen hebben in onze producten, geven wij u 10 jaar garantie* op alle houten onderdelen, wanneer u tegelijkertijd bij uw bestelling onze eigen ankers besteld. In alle andere gevallen is de wettelijke garantie van 2 jaar van toepassing.

* De vermelde garantie geldt voor alle houten onderdelen, bij het gelijktijdig aanschaffen van onze eigen ankers. In alle overige gevallen geldt de wettelijke garantie. Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vindt je in onze garantievoorwaarden.

minus-circle plus-circle Vanaf wanneer begint de garantieperiode?

De garantieperiode begint bij het ontvangen van de producten. De wettelijke rechten van de consument (het garantierecht als ook het herroepingsrecht) worden niet beperkt door de garantie.

minus-circle plus-circle Wanneer is er geen sprake van garantie?

De garantie is een duurzaamheidsgarantie op alle houten onderdelen van het gekochte artikel. Deze garantie is alleen van toepassing indien bij het gekochte artikel tenminste één van onze eigen ankers is gekocht. Indien dit niet het geval is, heeft de klant na het verstrijken van de wettelijke garantie geen verdere garantieaanspraak op de beschadigde houten onderdelen. Er geldt ook geen verdere garantieaanspraak, als de klant of een derde partij zelf schade aan het hout toebrengt door de verkeerde montage, onjuist gebruik of de onjuiste opslag. Verder is schade die ontstaat door vandalisme door de consument of door een derde partij uitgesloten van garantie. Ook uitgesloten zijn typische houteigenschappen en schade door weeromstandigheden.

Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right