Gratis bezorging vanaf € 50,-*

Betaling

Welke betaalmethoden biedt Wickey aan en waar moet op gelet worden?

Om uw bestelling eenvoudig te betalen, bieden wij u een selectie van de meest gangbare betaalmogelijkheden in onze shop aan:

  • iDeal
  • Vooruitbetaling
  • Creditcard
  • PayPal
  • Klarna - Betaal later

Meer informatie over de door ons geaccepteerde betaalmethodes kunt u hier vinden: Betalingsmogelijkheden

Is het mogelijk om via de betalingsmogelijkheid "op rekening" te betalen?

Wij bieden de betalingsmogelijkheid "Klarna - Betaal later" aan. Nadat wij je bestelling verzonden hebben, ontvang je de factuur van Klarna. Betaal de factuur a.u.b. binnen 14 dagen en uitsluitend aan Klarna. Meer informatie hierover vind je direct via Klarna.

Wanneer wordt mijn creditcard belast?

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Op dit moment is het bij ons niet mogelijk om in termijnen te betalen. Neem eens een kijkje bij de overige genoemde betaalmethodes, deze zijn ook super!

Kan de betaalmethode op korte termijn worden gewijzigd?

Zorg ervoor dat je de door jou gewenste betaalmethode correct uitkiest voordat je de bestelling plaatst. Een wijziging op korte termijn is helaas niet mogelijk.

Wat zijn de bankgegevens van Wickey?

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om je betalingskenmerk te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

Zijn mijn gegevens veilig gedurende het betaalproces?

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. Om een snelle en veilige verwerking van betalingen te garanderen, werken we uitsluitend met erkende betalingsexperts samen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en gebruik maken van geavanceerde fraudepreventiesystemen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn rekening?

De rekening die bij jouw bestelling hoort, wordt samen met de bestelling verzonden. Je ontvangt deze dus bij de levering van jouw bestelling.

Kan ik ook een rekening op naam van mijn bedrijf krijgen?

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Hiervoor hoef je tijdens het bestelproces alleen de velden "bedrijf" en "btw-nummer" in te vullen.

Wordt de btw afzonderlijk op de rekening vermeld?

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

Verkoopt Wickey ook tegoedbonnen?

Wickey verkoopt op dit moment nog geen tegoedbonnen. Maar wie weet...misschien verandert dit in de toekomst nog!

Heeft Wickey bepaalde kortingen of kortingscodes?

Bij Wickey loont het zich om regelmatig onze website te bezoeken en in het oog te houden: wij hebben namelijk regelmatig leuke kortingsacties waarmee wij jullie telkens weer verrassen.

Ik ben blogger. Krijg ik korting?

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar [email protected] Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!