• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Betaling

minus-circle plus-circle Welke betaalmethoden biedt Wickey aan en waar moet op gelet worden?

Om uw bestelling eenvoudig te betalen, bieden wij u een selectie van de meest gangbare betaalmogelijkheden in onze shop aan:

  • iDeal
  • Vooruitbetaling
  • Creditcard
  • PayPal
  • Klarna - Betaal later
  • ApplePay

Meer informatie over de door ons geaccepteerde betaalmethodes kunt u hier vinden: Betalingsmogelijkheden

minus-circle plus-circle Wanneer wordt mijn creditcard belast?

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

minus-circle plus-circle Kan de betaalmethode op korte termijn worden gewijzigd?

Controleer voor het afronden van je bestelling of je de juiste betaalmethode hebt gekozen. Het is helaas niet mogelijk om achteraf de betaalmethode te wijzigen.
Heb je toch een fout gemaakt bij het kiezen van de betaalmethode, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice via ons contactformulier. Zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

minus-circle plus-circle Wat zijn de bankgegevens van Wickey?

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om je betalingskenmerk te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

minus-circle plus-circle Zijn mijn gegevens veilig gedurende het betaalproces?

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. We werken uitsluitend samen met erkende betaaldiensten, die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en geavanceerde fraudepreventiesystemen inzetten. Zo garanderen wij een snelle en veilige verwerking van de betalingen.

minus-circle plus-circle Hoe werkt het bestel- en betalingsproces met de betaalmethode "Klarna - Betaal later"?

Selecteer in de eerste stap in de checkout "Klarna - Betaal later" en bevestig de aankoop door op de koopknop te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar Klarna, waar je je bestelling kunt afronden.

Bij de betaalmethode "Klarna - Betaal later", betaalt Klarna vooraf voor jou en maakt je volledige factuurbedrag naar ons over, zodat niets de verzending van je bestelling in de weg staat. Nadat de bestelling is verzonden, stuurt Klarna je een betaalverzoek, dat binnen de door Klarna aangegeven termijn aan Klarna moet worden betaald. We vragen je het rekeningbedrag niet aan Wickey, maar uitsluitend aan Klarna over te maken.

Let op: Houd er rekening mee dat Klarna zich het recht voorbehoudt om je betaling in uitzonderlijke gevallen te weigeren. Kies in dat geval een andere betaalmethode.

minus-circle plus-circle Naar wie maak ik het openstaande factuurbedrag over als ik voor de betaalmethode "Klarna - Betaal later" gekozen heb?

We vragen je dringend om het factuurbedrag rechtstreeks naar Klarna over te maken, aangezien Klarna vooraf voor je betaalt. Dit geldt voor de betaalmethode "Klarna - Betaal later".

minus-circle plus-circle Wanneer en op welke manier ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur voor je bestelling per e-mail nadat je bestelling ons magazijn heeft verlaten.

minus-circle plus-circle Kan ik ook een rekening op naam van mijn bedrijf krijgen?

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Vul hiervoor tijdens het bestelproces de velden "Bedrijf" en "BTW-nummer" in.

minus-circle plus-circle Wordt de btw afzonderlijk op de rekening vermeld?

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

minus-circle plus-circle Verkoopt Wickey ook tegoedbonnen?

Helaas bieden we momenteel nog geen cadeaubonnen aan. Maar wie weet... misschien veranderen we dat in de toekomst nog! Kijk regelmatig op onze website en onze social-kanalen voor geweldige, exclusieve aanbiedingen.

minus-circle plus-circle Heeft Wickey bepaalde kortingen of kortingscodes?

Bij Wickey loont het om je ogen open en de website in de gaten te houden. In onze shop en op onze social-kanalen zijn er regelmatig mooie kortingsacties waarmee we je keer op keer willen verrassen. Kortingscodes hebben wij op dit moment bij Wickey helaas niet.

minus-circle plus-circle Ik ben blogger. Krijg ik korting?

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar [email protected]. Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!

Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right