Gratis bezorging vanaf € 50,-*

Contact

Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons via e-mail ([email protected]), het contactformulier en per telefoon bereiken.

U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 0187 632
We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Let op dat er gedurende het hoogseizoen langere wachttijden zijn als je belt. In dit geval kun je ons sneller per e-mail bereiken.

Hoe kan ik mijn feedback aan jullie geven?

Je bent tevreden of je hebt suggesties voor ons? Laat het ons weten. We verheugen ons op een recensie via Ekomi of een recensie op Google. Tevens heb je de mogelijkheid om direct op de productpagina een review over het desbetreffende product te schrijven. Ben je een echte fan en wil je je belevenissen met ons delen? Stuur dan een foto inclusief beschrijving voor onze website of Facebook pagina naar [email protected] - en je wordt er een deel van.

Waar kan ik de feedback en foto's van andere klanten bekijken?

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Kan ik als blogger samenwerken met Wickey?

Bent u blogger en wilt u graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op [email protected] waarin u iets meer vertelt over uzelf en uw plannen voor een toekomstige samenwerking. Als u al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Waar vind ik alle informatie over lopende acties?

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.