Speeltoestel Wickey MultiFlyer DeLuxe

Speeltoestel Wickey MultiFlyer DeLuxe

(1)

Onze MultiFlyer in de Deluxe versie is een van onze bestsellers, want hij is een echt multitalent als het gaat om spel, plezier en avontuur.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 28/12/23 - 08/01/24
Dit artikel wordt met een transportbedrijf verzonden en wordt tot aan de stoeprand geleverd. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.
Daarom Wickey
 • 10 jaar garantie¹
 • Geïmpregneerd massief hout
 • Made in Germany
 • Digitale montageservice

Kinderspeeltoestel met glijbaan Wickey MultiFlyer DeLuxe

Over Wickey MultiFlyer DeLuxe

Onze MultiFlyer in de Deluxe versie is een van onze bestsellers, want hij is een echt multitalent als het gaat om spel, plezier en avontuur. Dit speeltoestel zorgt voor onvergetelijke jeugdherinneringen, want niet alleen de golfglijbaan met geïntegreerde wateraansluiting zorgt voor veel speelplezier. In de geïntegreerde zandbak kunnen je kinderen met hun vriendjes de grootste kastelen bouwen of hun creativiteit uitleven met het bakken van zandkoekjes. Twee klimladders stimuleren het coördinatievermogen van je kinderen en met de dubbele schommel en onze hoogwaardige accessoires is de MultiFlyer Deluxe optimaal uitgerust voor elk nieuw avontuur.

Zorgeloos en veilig speelplezier - daarin blinken onze speeltoestellen uit. Want al vele jaren zetten wij in op kwaliteit en een veilige constructie van onze producten: ons Europese massieve hout is dankzij een keteldrukimpregnering bijzonder duurzaam en bovendien onderhoudsvriendelijk (een extra verflaag is niet nodig). Daarbovenop geven we je op alle speeltoestellen een 10-jarige garantie¹.

Leun achterover en laat je kinderen eindeloze en veilige avonturen met Wickey beleven.

Lees hier, waarom Wickey zo speciaal is.

Productdetails

Productdetails
SKU817233_k
Platformhoogte(s)120 cm
LxBxH288x429x263 cm
Montageoppervlakte
De montageoppervlakte is het m²-vlak dat uw speeltoestel inneemt. Let daarbij ook op de veiligheidsafstanden tot muren, bomen of hekken.
12,36 m²
Platformoppervlakte1,10 m²
NormeringOntwikkeld volgens DIN EN 71
Schommelbalken9x9 cm
Glijbaanlengte220 cm
Aanbevolen hoeveelheid zand140 kg bij een vulniveau van 60 %
Serie / PaaldikteWickey Flyer-Serie / 9x4,5 cm
Montagehulp
Bouw onze populairste speeltoestellen in een mum van tijd op met de BILT® App. Dankzij de innovatieve 3D-handleiding kunt u de montagetijd tot 30% verkorten!Bouw onze populairste speeltoestellen in een mum van tijd op met de BILT® App. Dankzij de innovatieve 3D-handleiding kunt u de montagetijd tot 30% verkorten!
BILT® App 3D-Handleiding

Standaard meegeleverd

 • Houtpakket
 • Golfglijbaan met wateraansluiting 220 cm
 • 2 Schommelzitjes incl. verstelbare touwen
 • 4 Schommelhaken met kunststoflaag
 • 5 Klimstenen
 • 4 Handgrepen
 • Stuur
 • Telescoop
 • Waterbestendig zeil 650 g/m²
 • Stickerfolie
 • Wickey-sticker
 • Alle benodigde schroeven
 • Tweedelige afdekkappen ter bedekking van de schroeven
 • Uitgebreide montagehandleiding
 • Wickey Kwaliteitskeurmerk

Bijzondere kenmerken

 • Houten schommelverbinder
 • Schuine klimladder
 • Rechte klimwand
 • Houten dak
 • Geïntegreerde zandbak

Belangrijke productinformatie

Speeltoestel persoonlijke touch geven

Het zeil en de stickerfolie leveren wij niet op maat geknipt, zodat u en uw kinderen het zelf creatief kunnen vormgeven. Hebben onze foto's u geïnspireerd? Het patroon voor het zeil vindt u in de montagehandleiding van uw toestel.

Optimale nauwkeurigheid

Omdat hout een natuurproduct is, verandert het van volume door droging of vochtopname. Daarom moeten enkele houten onderdelen zelf worden geboord, om een ​​nauwkeurige bevestiging en stabiliteit te garanderen.

Opmerking

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

¹ De vermelde garantie geldt voor alle houten onderdelen, bij het gelijktijdig aanschaffen van onze eigen ankers. In alle overige gevallen geldt de wettelijke garantie van twee jaar. Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vindt u in onze garantievoorwaarden.

highlight

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

In zijn totaliteit een geweldig speeltoestel...onze kinderen en de kinderen in de buurt beleven er veel plezier aan
De toren werd snel en goed verpakt geleverd (wij werden door de leverancier gebeld om een leverdatum af te spreken). Materiaal maakt een goede indruk en is van goede kwaliteit. Mijn vrouw en ik hebben zonder problemen het speeltoestel opgebouwd...de handleiding was duidelijk en goed te begrijpen (natuurlijk zou een derde persoon bij sommige werkzaamheden van voordeel zijn geweest). Nadat de toren stond hebben we het hout nog op sommige plaatsen lichtjes opgeschuurd (het blijft natuurlijk wel hout met bijbehorende splinters) en de kids beleven er al veel plezier aan.
Roy

Good to know

Speeltoestel Wickey MultiFlyer DeLuxe

Kinderspeeltoestel met glijbaan Wickey MultiFlyer DeLuxe

Het belangrijkste in een oogopslag
We willen graag dat onze speeltoestellen voor eindeloze avonturen en jarenlang speelplezier zorgen. Daarbij moet natuurlijk ook de veiligheid van uw kinderen centraal staan. Om dit allemaal te garanderen, vindt u hier de belangrijkste informatie die u voor en tijdens de bouw van het speeltoestel nodig heeft.

 • Optimale nauwkeurigheid

  Niet al onze houten elementen worden voorgeboord geleverd, want door drogen of vochtopname kan het hout voorafgaand aan de montage nog werken en zo optimale montage bemoeilijken.

  Voor de uiteindelijke montage boort u gewoon zelf de gaten voor, om scheuren en beschadigingen van hout en schroeven te voorkomen.

 • Unieke kenmerken

  We houden van het geïmpregneerde Wickey hout vanwege zijn karakteristieke eigenschappen. Want elk exemplaar is een unicum, dat als onderdeel van onze speeltoestellen voor eindeloos speelplezier zorgt (Droogscheuren zijn ​​volgens DIN 4074 toegestaan).

  Kleurveranderingen door impregnering zijn volkomen normaal.

  Scheuren met een lengte tot ¼ van het houten onderdeel zijn veilig.

 • Voor de veiligheid van uw kinderen

  Voor de grootste veiligheid, adviseren we de palen van onze speeltoestellen met de originele Wickey-ankers in beton in de grond te verankeren. Onze montagevideo bevat handige tips hiervoor! Voeg aan uw bestelling meteen onze ankers toe en profiteer van 10 jaar garantie op alle houten onderdelen.


  In beton plaatsen met snelbeton - geen betonmixer nodig!

 • Zo uniek als uw kinderen

  Kies uit een veelvoud aan bonte kleuren de passende glijbaan en het juiste zeil voor uw speeltoestel. Wie wil, kan het toestel daarbovenop nog van een creatieve verflaag voorzien (volgens DIN EN 71 deel 3 gecertificeerde kleuren zijn veilig voor kinderen en het milieu).

  Voor elke avonturier is er wat wils!

 • Wees creatief!

  Het zeil en de stickerfolie worden uit één stuk geleverd, zodat u uw speeltoestel samen met uw kinderen naar eigen inzicht kunt vormgeven. Laat u hierbij inspireren door onze klantfoto's.

  Snijpatronen (voor het zeil) vindt u in de montagehandleiding van uw toestel!

 • Voor het perfecte resultaat

  We adviseren de tijdens het productieproces ontstane randen licht te schuren, voor een perfect eindresultaat en lang speelplezier.
   
   

  Licht schuren volstaat! Afhankelijk van de ondergrond, kiest u voor schuurpapier met een grove of fijnere korrel.

  Digitale 3D-handleiding voor supersnelle speeltoestel-montage

  Stap voor stap naar het perfecte speeltoestel dankzij innovatieve 3D-handleiding! Door onze samenwerking met BILT® heeft u de montage via de app in no time voor elkaar. Download BILT® gratis vanuit de Apple of Google Play Store en start met de speeltoestel-montage.

   

  DOWNLOAD DE APP GRATIS

  • Download

   Download BILT® gratis naar uw smartphone of tablet vanuit de Apple App Store of Google Play Store.

  • Stap voor stap naar het doel

   Stap voor stap naar het perfecte speeltoestel dankzij de innovatieve 3D-handleiding.

  • Alles in één oogopslag

   Al het benodigde gereedschap overzichtelijk en in één oogopslag.

  • Geen tijd te verliezen

   Plan de montage van tevoren met de geïntegreerde tijdweergave voor optimaal time management.

  Wickey's Anker

  Wickey's aanbeveling
  Ankernaam SolidLock SimpleLock
  Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
  Geschikt voor alle bodemcondities
  Stabiliteit
  Montage aan de binnenzijde mogelijk**
  Eenvoudige en snelle montage

  We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

  * Stabiliseert de palen

  ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

  TIP Voor een langere levensduur en meer veiligheid:

  SlideLock grondanker voor in beton plaatsen van glijbanen

  Voeg het SlideLock glijbaananker toe aan uw bestelling, om uw speeltoestel extra stabiel te maken.

  Hoe uw anker te bevestigen

  Montagetips

  1. Monteer het speeltoestel en zet het op de uiteindelijke plaats. Let daarbij op dat de veiligheidsafstanden overeenkomen met de montage-instructies.
  2. Markeer alle palen en verplaats het speeltoestel, zodat alle gaten (Ø30 x D70 cm) op vorstveilige diepte gegraven kunnen worden.
  3. Plaats het speeltoestel weer op de uiteindelijke plaats en monteer alle ankers, indien mogelijk aan de niet zichtbare zijde.
  4. Ondersteun de ankers met stenen en/of het speeltoestel met houten wiggen, totdat het waterpas staat.
  5. Giet beton tot ca. 10 cm onder het bodemoppervlak. Wanneer het beton droog is, kan het resterende gat opgevuld worden met aarde.

  De beste tips voor onze houtproducten

  Zoals ieder natuurproduct heeft ook hout zijn karakteristieke eigenschappen. Hier vind u meer informatie over de houteigenschappen van onze producten.

  Hout uit Europa Hout uit Europa

  Hout uit Europa

  • Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland.
  • Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout.
  • Wickey-hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.
  Natuurlijke en duurzame kweek

  Natuurlijke en duurzame kweek

  • Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout.
  • Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer.
  • De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.
  Levend materiaal met een optimale nauwkeurigheid Natuurlijke en duurzame kweek

  Levend materiaal met een optimale nauwkeurigheid

  • Het is volkomen normaal dat hout door vochtopname/drogen van volume verandert.
  • Pak uw hout daarom direct uit en laat het voorafgaand aan de montage minimaal 2 dagen drogen.
  • Aansluitend moeten enkele houten elementen zelf voorgeboord worden, om een ​​optimale nauwkeurigheid en stabiliteit te garanderen.
  • We adviseren u om de randen die tijdens het productieproces zijn ontstaan, licht te schuren. Kies afhankelijk van de ondergrond voor schuurpapier met een grovere of fijnere korrel - licht schuren volstaat.
  TER INFO

  In onze montagevideo vindt u veel handige tips rondom het bouwen van uw speeltoestel!

  Keteldruk impregnering

  Keteldruk impregnering

  • Een tegen weersinvloeden beschermende keteldruk impregnering verlengt de levensduur van uw speeltoestel.
  • Het hout is daarmee zeer onderhoudsvriendelijk, daar extra schuren en schilderen niet meer nodig is en u hierdoor moeite, tijd en geld bespaart.
  • Door de vermenging van het hars en de ingrediënten van keteldruk impregnering, kan een groenachtige verkleuring ontstaan. Deze is volkomen ongevaarlijk.
  TIP

  Pak het hout direct uit en laat het minimaal 2 dagen drogen, zodat de vochtigheid die tijdens het impregneringsproces ontstaat, volledig uit het hout verdwijnt. Daarmee zorgt u voor de optimale omstandigheden voor verdere verwerking en een lange levensduur van het hout.

  Unieke kenmerken

  Unieke kenmerken

  • Noesten, structuurverschillen en merg (houtstralen) behoren tot de natuurlijke eigenschappen van het hout.
  • Scheuren met een lengte tot ¼ van de lengtemaat en ¼ van de breedtemaat beïnvloeden de stabiliteit niet!
  • Droogscheuren zijn ​​volgens DIN 4074 toegestaan.
  TER INFO

  Zitten er scheuren in de houten onderdelen van uw speeltoestel? Stuur ons een foto van de betreffende plek via ons contactformulier. Onze technische medewerkers adviseren u graag.

  Oppervlakkige verkleuring

  Oppervlakkige verkleuring

  • Oppervlakkige witte tot groenachtige vlekken zijn onschadelijk.
  • Ze worden veroorzaakt door uittredend hars en bestanddelen van de keteldruk impregnering die op het oppervlak verschijnen.
  • Door weersinvloeden vervagen deze vlekken in de loop van de tijd vanzelf..
  TIP

  Zwaar aangetaste plekken kunt u licht afschuren!

  TIP

  Houdt u van kleur? Kies een verf die veilig is voor kinderen en het milieu en is gecertificeerd volgens DIN EN 71 deel 3.

  Wickey speeltoestel video's

  Ontdek waarom Wickey zo speciaal is, laat u inspireren door deze compilatie van weergaloze productvideo's van onze klanten of gebruik onze gedetailleerde montagevideo om u te helpen bij het zelf bouwen van het speeltoestel.

  Daarom Wickey
  Montagehulp

  Veelgestelde vragen

  Moet ik het speeltoestel aan de ondergrond bevestigen?

  Ook als je speeltoestel er veilig en stabiel uitziet: om de veiligheid van jouw kinderen te waarborgen, raden wij aan om elk speeltoestel in de grond te verankeren. Door dit te doen, wordt de stabiliteit van het speeltoestel of van de schommel verhoogd. Alle ankers worden aan de palen van het speeltoestel vastgeschroefd en zijn afhankelijk van het soort ankers dat je kiest niet zichtbaar. Over het algemeen raden wij aan om elke paal die de bodem raakt te verankeren. Ladders en klimwanden moeten evenals met twee ankers vastgezet worden. Voor de glijbaan adviseren wij ons SlideLock glijbaanankers. Verdere informatie vind je in de desbetreffende artikelomschrijving.

  Tip: onze grondankers zijn geschikt voor elke toren.

  Hoe verloopt de bouw van het basisframe en het in beton plaatsen van de ankers?

  Ga als volgt te werk bij het plaatsen van de ankers in beton/het monteren van het basisframe:

  • Monteer het basisframe en zet het op de uiteindelijke plaats. Let daarbij op de veiligheidsafstanden zoals aangegeven in de montagehandleiding.
  • Markeer de plek van de palen waar het basisframe moet komen te staan. Verplaats het basisframe, zodat alle gaten gemakkelijk kunnen worden gegraven. Let op: de gaten moeten circa 70 cm diep zijn en een diameter van circa 30 cm hebben.
  • Monteer de ankers aan de binnenzijde van de palen.
  • Plaats nu het basisframe weer terug op de definitieve plaats.
  • Het speeltoestel moet waterpas staan. Gebruik ter ondersteuning stenen of houten wiggen.
  • Giet het beton in de gaten zodat deze tot circa 60 cm gevuld zijn. Zorg ervoor dat alleen de ankers zijn bedekt met beton, de palen blijven vrij.
  • Als het beton droog is, kan het resterende gat opgevuld worden met aarde.

  Zorg ervoor dat de dragende palen van uw speeltoestel bij het in beton plaatsen contact maken met de ondergrond. Een juiste verankering is noodzakelijk voor de stabiliteit van uw speeltoestel en helpt gevaarlijke situaties te voorkomen. Bovendien beschermt dit uw schroeven tegen vroegtijdig roesten.

  Betonneren

  Ankers

  Heb ik voor het bouwen van het speeltoestel een funderingsplan nodig?

  Een funderingsplan is niet noodzakelijk, aangezien het speeltoestel eerst volledig gebouwd wordt en vervolgens op de uiteindelijke plaats in beton gefixeerd wordt.Meer informatie over de bouw van het basisframe vindt u in volgende vraag: Hoe verloopt de bouw van het basisframe en het in beton plaatsen van de ankers?

  Is het nodig om de gaten voor de schroeven voor te boren?

  Nadat het hout van uw speeltoestel is gedroogd, adviseren we de gaten voor te boren, voordat u de schroeven indraait. Zo minimaliseert u het risico dat scheuren ontstaan. Bovendien wordt hiermee voorkomen dat de legering van de schroeven wordt beschadigd en voorkomt u vroegtijdig roesten.

  Waar vind ik de montagehandleiding voor de opbouw van Wickey speeltoestellen?

  De montagehandleiding ontvang je bij je bestelling in de bijgeleverde schroevenzak. Mocht deze toch ontbreken, neem dan contact op met onze klantenservice via ons contactformulier. Wij sturen je de handleiding zo snel mogelijk toe.

  Kan het speeltoestel anders opgebouwd worden dan beschreven?

  De gezondheid van uw spelende kinderen en hun veiligheid staan voor u als ouders en ook voor ons altijd centraal. Daarom adviseren wij onze speeltoestellen zo te bouwen zoals aangegeven in onze montagehandleiding. Hoewel bijna al onze speeltoestellen zo zijn geconstrueerd en ontworpen dat ze gespiegeld kunnen worden gebouwd, voorkomt u door het bouwen conform de montagehandleiding gevaarlijke situaties.

  Welk hout gebruikt Wickey?

  Het geïmpregneerde Wickey dennen- of sparrenhout is afkomstig van een natuurlijke en duurzame teelt en staat voor een lange levensduur buitenshuis. Hierdoor hebben onze producten een hoogwaardige standaard en is uitbundig en veilig speelplezier gegarandeerd!

  Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

  Je kunt ons via het contactformulier en per telefoon bereiken.

  U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 0187 632

  We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

  Helpt de chauffeur van de bezorgdienst mij om het speeltoestel naar mijn grondstuk te verplaatsen?

  Helaas is dit om organisatorische redenen niet mogelijk. Levering is gratis tot aan de trottoirrand - en daarna mag jij het overnemen.

  Hoe stuur ik mijn artikelen terug?

  Indien het bij de te retourneren artikelen om artikelen die per bezorgdienst geleverd zijn gaat, zullen wij samen met jouw een afhaaldatum met de transporteur vastleggen en de volledige kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.

  Wil je echter een kleiner artikel terugsturen, dan vragen wij je vriendelijk om dit zelf via een door jouw uitgezochte pakketdienst naar ons terug te sturen.

  Tip: Kies altijd dezelfde pakketdienst die ook voor de levering van je artikel verantwoordelijk was. Dit is meestal de goedkoopste optie.

  Voor een snelle en soepel afloop van het retourproces raden we je aan om ons Retourformulier te gebruiken. Dit is echter niet verplicht.

  Laden...