• Gratis verzending vanaf €50,-²
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
  • Geïmpregneerd hout
  • 10 jaar garantie¹

Personaliseer je schommelzitje

Personaliseer je schommelzitje

Je hebt al gekozen voor een speeltoestel of een schommel voor je kinderen, maar je wilt het speeltoestel een extra persoonlijke touch geven?

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 03/07/24 - 08/07/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Personaliseer het schommelzitje van je Wickey speeltoestel of schommel

Je hebt al gekozen voor een speeltoestel of een schommel voor je kinderen, maar je wilt het speeltoestel een extra persoonlijke touch geven? Met ons aanbod "Personaliseer je schommelzitje" heb je de mogelijkheid, een ​​van de op de artikelafbeelding getoonde standaardschommelzitjes om te ruilen. Zo kun je het speeltoestel aan de leeftijd en aanvullende wensen van je kinderen aanpassen en ze nog meer speelplezier geven.

Let op: Wil je beide schommelzitjes van je speeltoestel omruilen, dan moet je dit artikel twee keer in de winkelwagen leggen en het gewenste schommelzitje selecteren.

  • Omruilen van een van de standard schommelzitjes
  • Speeltoestel door vrije keuze van het schommelzitje persoonlijke touch geven
  • Schommelzitjes worden omgewisseld, niet extra meegeleverd
  • Alleen te bestellen in combinatie met speeltoestellen met schommel

Waarom zijn hier extra kosten aan verbonden?
Onze speeltoestellen zijn meestal al voor u voorverpakt. Als u echter voor een kleuraanpassing kiest, worden de originele schommelzitjes uit de bestelling gehaald en vervangen door schommelzitjes in de door u gewenste kleur. Dit heeft tot resultaat dat er extra personeels- en verpakkingskosten ontstaan. We vragen om uw begrip hiervoor.

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU621151_k

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...