Summer Sale! Bespaar tot 35% – verlengd t/m 03.07.2022! Nu besparen

Laden...

Aanbouwmodules

Wickey speeltoestel zelf opbouwen

Een Wickey-speeltoestel in uw eigen tuin zorgt voor leuke speelmogelijkheden voor uw kinderen in de buitenlucht. Een klimtoestel is het begin van elk spannend avontuur. Of ze dit nu alleen of met hun broertjes of zusjes beleven. U kunt uw speeltoren zelf opbouwen met hulp van uw kinderen, zodat uw kleintjes ook stoere klussers worden. Het zorgt voor een groter gevoel van blijdschap en trots als het hele gezin helpt om samen een speelplek in de tuin te maken. Dankzij de montageset en een uitgebreide montagehandleiding kunt u het speeltoestel heel snel en simpel opbouwen in uw tuin.

Speeltoestel uitbreiding voor nog meer speelplezier

Een klimwand van stabiel, massief hout is een perfecte uitbreiding voor uw speeltoestel of uw klimtoestel. U kunt deze moeiteloos aan uw bestaande speeltoestel aanbouwen. Door de klimstenen in verschillende vormen verbetert niet alleen de motorische ontwikkeling van kinderen, maar werken ze ook aan hun vaardigheden. Als kleine klauteraapjes kunnen uw kinderen de wand beklimmen en genieten van het uitzicht vanaf de top van het kinderspeeltoestel. Zo kunt u voor uw kleine turners zelf een indrukwekkend klimtoestel bouwen met de Wickey-klimwand van hout.

Een leuk alternatief voor de klimwand is het klimnet, dat u voor een mooie prijs online kunt aanschaffen in verschillende afmetingen. Welke avonturier bereikt als eerste de top van de berg?

Aanbouwmodules voor speeltoestellen voordelig kopen

Als u wilt dat ook het dak van uw speelhuisje of boomhut in de tuin een echte blikvanger wordt, dan kunt u uw Wickey-dak uitbreiden. U kunt helemaal zelf beslissen of u het dak van zeil wilt uitbreiden tot een houten dak of juist het houten dak wilt uitbreiden tot een dak met pannen.

De zandbakdeksel is een zeer praktisch aanbouwdeel voor uw speeltoestel. Wickey biedt speciale houten deksels voor de zandbak van uw speeltoestel aan. Een zandbak met deksel van onder druk geïmpregneerd hout is ideaal voor de tuin, omdat hiermee het speelzand altijd tegen weer en wind en ongedierte wordt beschermd. Kies voor de zandbakdeksel die past bij uw Wickey-speeltoestel.

Overige accessoires voor kinderspeeltoestellen

U kunt aan een Wickey-speeltoestel niet alleen onze Wickey-klimwand aanbouwen, maar ook andere leuke speeltoestellen voor buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schommel? Een houten schommel is een klassiek speeltoestel voor in de tuin, dat alle kinderoogjes doet twinkelen. Op een dubbele schommel de hoogte in zwieren met vriendjes en genieten van het gevoel van vrijheid en geluk in de buitenlucht. Of dromen uw kinderen er altijd al van om brandweerman te worden? Breid dan uw Wickey-speeltoestel uit met een brandweerpaal. Als de hulp van het corps wordt ingeroepen, glijden ze bliksemsnel omlaag om naar hun spectaculaire klus te gaan. En dan blussen maar!

Onze tip: breid uw klimtoestel nog verder uit met speeltoestelaccessoires die de fantasie prikkelen. Met de vele kleine details, zoals een kindertelescoop, een scheepsroer of een sirene, duiken uw kinderen in een avontuurlijke sprookjeswereld. Ontdek daarnaast nog meer creatieve speeltoestellen en nog meer accessoires voor de speeltuin op FATMOOSE!