Bespaar nu bij onze SPRING SALE

MARVEL's Spider-Man Flyer zeilen set van Wickey

MARVEL's Spider-Man Flyer zeilen set van Wickey

Onze nieuwe zeilen set biedt je een makkelijke manier, om je speeltoestel in de spannende wereld van MARVEL's Spider-Man te veranderen.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 13/05/24 - 17/05/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

MARVEL's Spider-Man Flyer zeilen set van Wickey

Over MARVEL's Spider-Man Flyer zeilen set van Wickey

Zijn jouw kinderen helemaal gek van MARVEL's Spider-Man en zijn spannende heldendaden? Dan is onze innovatieve zeilenset een makkelijke manier om je speeltoestel in een Spider-Man avonturenwereld te veranderen. Met de lievelingshelden van je kinderen en gedetailleerde elementen uit het Spider-Man universum is met dit zeil eindeloos speelplezier gegarandeerd. Of het nu gaat om de decoratieve guirlande of het spannende dobbelspel, snijd deze elementen eenvoudig uit en bevestig ze aan je speeltoestel voor een nieuwe, spannende look.

Tip: Ons zeilen set is niet alleen geschikt voor buiten. Neem de magie ook mee naar binnen, door de elementen op geheel eigen wijze in te zetten. Verander bijvoorbeeld de guirlande in een toverachtig decoratiestuk voor de kinderkamer of een unieke eyecatcher voor het volgende verjaardagsfeestje.

BELANGRIJK! Deze zeilen set past op de volgende speeltoestellen uit onze Flyer serie:

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU627002

Standaard meegeleverd

  • Weerbestendig gecoat PVC-zeil 650 g/m²
  • Dubbelzijdige kleefstrips
  • Touw
  • Alle benodigde schroeven en sluitringen
  • Uitgebreide montagehandleiding

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...