Speeltoestel met platformhoogte 120 cm

Een Wickey speeltoestel transformeert uw tuin in een avontuurlijke speeltuin voor kleine ontdekkers. De speeltoestellen met een platformhoogte van 90 cm tot 120 cm zijn geschikt voor zowel kleine en grotere kinderen, zodat speelplezier voor vele jaren gegarandeerd is. Van een kasteel tot ridderburcht, voor alle jongens en meisjes is er een passend speeltoestel of het ideale houten speelhuisje in de Wickey webshop te vinden. Dankzij onze fantasierijke ontwerpen en diverse modellen vindt elk gezin bij Wickey het perfecte speeltoestel voor in uw eigen tuin.

Individueel speeltoestel in eigen tuin

De op kwaliteit en veiligheid geteste houten speeltorens van Wickey bieden elk kind veel plezier en zijn een absolute blikvanger! De avonturiers beklimmen eenvoudig het speeltoestel in de tuin, via de kleurrijke klimstenen, die aan de klimwand- en ladder bevestigd zijn, klimmen zij de hoogte in. Eenmaal boven aangekomen, glijden alle kinderen over de glijbaan naar beneden en landen zacht in het gras of op de neergelegde rubberen tegels. Veel speeltoestellen zijn daarbij uitgerust met twee schommels, waardoor deze nooit zullen vervelen. Tijdens het graven in de zandbak laten de kinderen hun creativiteit de vrije loop en in het houten speelhuisje hebben ze hun eigen rijk. Hier ontstaan ware heldenverhalen!

Of het nu voor privé gebruik is in eigen tuin of voor openbaar gebruik: met een Wickey speeltoestel verandert iedere plek in een fantasierijke speeltuin waar speelplezier gegarandeerd wordt! Kies eenvoudig uit een verscheidenheid aan klimtoestellen, speelhuisjes of kinderspeeltoestellen, en alle kinderen zullen het heerlijk vinden om buiten te spelen.

Ook voor kleinere tuinen is een Wickey speeltoestel geschikt dankzij het ruimtebesparende en innovatieve design. Wilt u een echt uniek speeltoestel? Ook hiervoor kunt u bij Wickey terecht, want al onze houten speeltoestellen zijn zo ontworpen dat u dankzij verschillende opbouwmogelijkheden en een individuele keuze voor de kleuren van de accessoires een uniek speeltoestel voor uw kleintjes kunt samenstellen. Of het nu gaat om een boomhut, klimtoestel of een klassiek speeltoestel met glijbaan, met de kindvriendelijke platformhoogtes van 90 cm tot 120 cm krijgen alle avontuurlijke ontdekkingsreizigers waar voor hun geld!

101 varianten met de accessoires voor houten speeltoestellen

Een telescoop voor echte piraten, basketbalringen voor sportliefhebbers of een krijtbord voor getalenteerde kunstenaars, met de geweldige accessoires kunt u uw houten speeltoestel of klimtoestel in de tuin pimpen en creëert u een uniek speelparadijs voor de kleintjes. Niet alleen zien de accessoires er geweldig uit, maar ze bevorderen ook de creativiteit van uw kinderen. Uitbreidingssets, zoals de enkele en dubbele Wickey schommels, onze rekstokken en de Zandbakken maken het paradijs compleet. Hier beleven kleine ontdekkingsreizigers fantastische avonturen!

Kwalitatief hoogwaardige en goedkope Wickey speeltoestellen kopen

Om het bouwen van uw nieuwe speeltoestel gemakkelijker te maken, levert Wickey altijd een eenvoudige montagehandleiding erbij. De veiligheid van uw kinderen staat bij ons centraal, daarom maken wij gebruik van duurzaam hout van hoge kwaliteit. Het stabiele massief hout van onze speeltoestellen en speelhuisjes wordt door een speciaal proces onder keteldruk geïmpregneerd, waardoor het hout bijzonder weerbestendig is. Een extra laag verf aanbrengen op het hout is niet meer nodig. Om ervoor te zorgen dat het speeltoestel de wildste avonturen aankan, vindt u een groot aanbod aan ankers voor verschillende bodems in onze webshop. Het assortiment aan rubberen tegels zorgt daarnaast voor extra veiligheid. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een individueel speeltoestel samen te stellen en daarmee een eersteklas speelplaats voor de kleintjes te creëren. Neem de tijd en laat u inspireren door geweldige aanbiedingen van onze speeltoestellen voor buiten.

Vergelijk artikelen